Familj

Barnkalas smartphoto

4 smarta tips för ett roligt och personligt barnkalas!

Alla minns vi säkert våra första barnkalas. Släkten som kom med paket, den goda tårtan med alla ljusen och känslan av ren lycka. Som förälder har du lyxen att återuppleva detta genom dina barns ögon. Låt barnets födelsedag bli en dag att minnas för alla. På smartphoto.se hittar du allt från inbjudningskort till vackra och personliga dekorationer.

1. Gör gästerna glada redan innan kalaset

Det första som behövs för ett lyckat kalas är ett vackert inbjudningskort. Idag finns det ett enkelt sätt där du online kan skapa personliga inbjudningskort av dina egna bilder. Du hittar lätt din favorit, både vad gäller design och korttyp. För att göra det ännu enklare har smartphoto samlat alla barnkort på ett ställe.

Barn älskar att se bilder på sig själv. En födelsedagspresent med foto blir därför direkt en favorit hos ditt barn. Ta din bästa bild och skapa ett pussel med foto, ett gosedjur, eller ett barnförkläde. En nyhet är även MyNameBook, en barnbok med små verser i vilka djuren i boken samlar bokstäver och stavar till barnets namn. Så kul att läsa tillsammans med ditt barn!

Barnkalas ska ha mycket av allt! Ballonger, girlanger, fiskedamm och massa kakor och bakverk. Det är förstås också viktigt att det tydligt framgår vem som är huvudpersonen på kalaset. Personliga kalasdekorationer är väldigt populärt. Duka till exempel med tallrikar med foto, häng upp vimplar med foto och personliga texter i taket, du kan till och med skapa personliga ballonger! Massa fler tips på personliga dekorationer hittar du här!

Att göra en fotobok av varje födelsedagskalas är fantastiskt roligt. Ni kan tillsammans titta tillbaka på denna lyckans dag. Välj bland hårt eller mjukt omslag och massor av färgglada och roliga designs. Vill du satsa på något enklare så finns nyheten Minifotobok, stor som en traditionell Pixibok och enkel för barnet att bläddra i själv.

I samarbete med Smartphoto.

Powered by Labrador CMS