Annons:
5 smarta tips - så blir sommarbilderna en magisk tidsmaskin

5 smarta tips - så blir sommarbilderna en magisk tidsmaskin

Efter en härlig sommar med familj och vänner kommer du säkert att ha både din kamera och mobil fyllda med bilder av sjöar, solbrända fötter och lyckliga barn. Tänk på att varje bild i din kamera symboliserar ett alldeles särskilt minne. Just nu känns minnet oförglömligt, men med tiden bleknar våra minnen. Ett fotografi är som en magisk tidsmaskin som enkelt tar dig tillbaka. Det är din sommar och din berättelse som skrivs här och nu. Kolla in dessa 5 tips på hur du förvandlar dina sommarbilder till minnen som består!

1. Fotobok – böcker fyllda med minnen från din sommar!

rabattkod fotobok smartphoto

Det känns kanske långt bort just nu? Men snart sitter du där i din favoritfåtölj med en bok och en kopp te och tittar ut på gyllengula löv och anar den krispiga luften. Tänk dig att boken du håller i handen kan leda dig direkt tillbaka till sol, bad och dina egna favoritögonblick från sommaren! En fotobok med sommarens minnen är något att bevara och ta fram och bläddra i när vintern känns för lång. Och det är enklare och mindre tidskrävande än du tror! Använder du dig av smartphotos funktion ”autofill” tar det bara några få minuter att skapa din fotobok.

Tips: Vill du lyxa till din bok ytterligare? Välj då till sidor i matt eller blankt premiumpapper!
 

2. Fotopresenter - njut av dina minnen när du är på språng!  

Har du ännu inte upptäckt ”fotoprodukter på språng” så rekommenderar vi dig att ta en snabb titt och upptäck hur du kan ta med dig dina bästa minnen vart du än går. Res till exempel med stil i höst med en kabinväska med din egen bild. Har du en sommarbild som du tycker extra mycket om? Tryck din bild på ditt mobilskal, en nyckelring eller väskkrok. Här kan du verkligen gå loss och skapa.

Tips: Har du flera bilder du gillar extra mycket? De flesta produkter kan designas med flera bildytor och på så sätt skapar du ett kollage av sommarminnen på en produkt!


 

3. Mys med dina sommarminnen i hemmet

Att trycka bilder på textil är sedan länge väldigt populärt. En nyhet från smartphoto är de mycket populära kuddarna med foto. Här finns det flera olika storlekar och format att välja mellan. Ett perfekt sätt att njuta av minnen i din vardag.

Tips: har du sett den senaste trenden med botaniska mönster i hemmet? Fotade du ett snyggt palmblad i sommar? Då kan du enkelt skapa din egen version av denna populära prydnadskudde - garanterat har ingen en exakt likadan!
 

4. Framkalla dina favoriter som klassiska prints

rabattkod framkalla bilder

Genom att framkalla dina bilder på äkta fotopapper har du massor av möjligheter för hur du vill visa upp dina bilder. Skapa till exempel en snygg fotovägg med kvadratiska bilder eller sätt upp retrobilder på kylskåpet – på den vita ytan kan du skriva några ord som hjälper till att förstärka minnet. Varje bild har sin egen karaktär som enkelt kan förstärkas genom att välja det format som passar bilden bäst. Den fantasiska utsikten över vidderna passar perfekt i ett panoramaformat medan dina instagrambilder med fördel kan printas som kvadratiska bilder. Gillar du matt eller blankt papper? Blanda fritt och njut av dina bästa sommarminnen!

 

5. Uppdatera dina väggar med sommarens bilder

framkalla foton tavla billigt rabattkod

Vi fullkomligt frossar just nu i snygga posters och affischer. Men varför inte skapa egna posters av dina bilder istället för att köpa ett redan upptryckt motiv? Blanda svartvita bilder, med detaljbilder och bilder på härliga landskap. Eller välj ut en favoritbild och tryck den på ett spännande och annorlunda material! Vad sägs om din bild tryckt på trätavla, aluminium eller på akrylglas? Är du mer traditionell av dig är en klassisk canvastavla något som aldrig går ur tiden.

Tips: Älskar du också kollage av bilder men vill inte göra flera hål i väggen? Välj en design med flera bildytor. Finns i varianter med upp till 24 bildytor i en tavla!
 

Just nu finns sommarens bästa erbjudande på smartphoto.se/sommar ange koden SU17AB12 så får du 20% rabatt plus fri frakt från 500 kr vid ditt nästa köp!


I samarbete med Smartphoto

Smartphoto

 

Annons