Familj

Wortie

AFF testar! Bli av med vårtan

Vad härligt det är att släppa gamla barndomsrädslor. Nojor av typen ”tänk om storasyrran får mer godis än jag” eller ”tusan, den där kråkan kanske är en vildvittra” har som tur är bleknat med tiden, medan andra sitter kvar och växer i takt med att åren går och vi själva får barn. Vårtor tillhör den senare kategorin.

Av: Elle Lövendahl

Vi minns paniken i simhallen när man ängsligt trippade på tå för att undvika det beryktade vårtviruset som det viskades om i omklädningsrummet och som fick mammor överallt att nervöst och handskbeklätt examinera sina barns händer och fötter. Illaluktande medel som skulle penslas på, eller andra, mer eller mindre effektiva huskurer, var vad som stod till buds för att komma tillrätta med vårtorna. Allt var som bekant inte bättre förr, och nuförtiden kan barn och vuxna helt släppa ”vårt-rädslan”.

Den mest effektiva metoden för att komma tillrätta med vårtor är frysbehandling, något som är både dyrt och tidskrävande eftersom det oftast sker hos läkare. På senare tid har även ”hemma-kit” för frysbehandling kommit, vilket kan upplevas som besvärligt eftersom det är svårt att frysa bara själva vårtan och omkringliggande hud lätt tar skada. Allt det här har som tur är den hyllade Wortie tagit hand om. Wortie är en vårtborttagare som använder effektiv och helt naturlig frysteknik för att enkelt och snabbt ta bort vårtor. Allt för föräldrar var naturligtvis tvungna att prova, och resultatet var över förväntan.

Testet

Deltagare:

Vuxen, 35 år, medarbetare Allt för föräldrar

Barn 9 år, pigg och glad gymnastikentusiast

Innan testet genomfördes var det lite nervös stämning, (hos både barn och vuxen). Oro och frågeställningar kunde klassificeras inom segmenten: ”Gör det ont?” ”Tänk om jag gör fel?” ”Tar det lång tid?” ”Kommer det att funka?”

Kommentarer under behandlingen:

”Börja då mamma!”

”Jag är klar raring.”

Utvärdering enligt tidigare frågeställningar:

”Gör det ont?” – Nej, det gör inte ont.

”Tänk om jag gör fel?” - Väldigt enkel teknik, lätt att punktbehandla och bara frysa vårtan utan att skada huden runt om.

”Tar det lång tid?” - Det tar mellan 20-40 sekunder beroende på vårta.

Kommer det att funka?” - Ja, det fungerar utmärkt, en vecka efter behandling var vårtan helt borta. Ibland krävs det ytterligare behandling som man får göra efter 2 veckor.

Slutsats:

Alla inblandade är mer än nöjda, både med den enkla metoden och det felfria resultatet. Nu är det fritt fram för studs och stoj i gympahallen utan en tanke på läskiga vårtor. Hurra!

Före:

Under behandling:

Efter:

Vill du läsa mer om produkten? Besök Worties hemsida, som du kommer till HÄR!

I samarbete med Wortie

Powered by Labrador CMS