Familj

Bloggaren Atousa Pinks tankar efter Tidsjakten

Reaktionerna blev många efter bloggaren Atousa Pinks deltagande i Tidsjakten. Programmet fokuserade på den digitala hetsen som råder i bloggosfären i dag. Allt för föräldrars toppbloggare Atousa bjöd in tittarna in till sin digitala verklighet.

- Någon måste visa hur det verkligen ser ut för många bloggare. Därför tackade jag ja till att vara med.

Ris och ros tilldelades både programmet och dess deltagare på olika forum på näten. Kritiken rörde sig från att Atousas barn syntes på bild, hennes besatthet av bloggen och dess motsats till barnen samt utseende.

- Jag var beredd på att få höra om utseendet, det är tyvärr vanligt. Men jag är ärligt talat förvånad över hur folk reagerade angående mina barn. Hur kan folk tro att jag skiter i mina barn och prioriterar bloggen på grund av en sekvens i programmet?

Den sekvens som väckt många känslor är när Atousa sitter vid datorn och en av döttrarna försöker få hennes uppmärksamhet, något Atousa menar att alla föräldrar bör kunna relatera till utan att reagera så starkt.

- Är det inga andra föräldrar som säger åt sina barn att sluta klänga ibland? Det blir så lätt att döma någon man ser på tv och inte känner.

Även om Atousa känner att programmet vinklades till hennes nackdel ångrar hon inte sitt deltagande. Det hon bland annat tar med sig är Katrin Zytomierskas tips om att blogga max tre gånger per dag. Samt mobilfria zoner.

- Det blir mer kvalitativa texter nu när man begränsar antalet uppdateringar, det var ett jättebra tips. Och mobilfria zoner i hemmet har många i efterhand hört av sig till mig om att de också ska testa.

Atousa har varit en aktiv bloggare i snart tio år. Från Stureplansprofil till trebarnsmamma. Och enligt henne själv kommer hon aldrig att sluta att blogga.

Powered by Labrador CMS