Annons:
Bröllopsskor för alla stilar

Bröllopsskor för alla stilar

Att välja bröllopsskor är långt ifrån enkelt. De ska passa klänningen och stilen, inte vara för obekväma, men samtidigt är det ju de skor du vill ska representera dig på din stora dag! Oavsett om du väljer höga klackar eller ett par bekväma flats, har vi valt ut lite olika stilar att inspieras av nedan. 

 

1. Spetspumps

Det är få saker som är så förknippat med bröllop som just spets. Ett par cremefärgade spetspumps är därför ett superklassiskt och vackert val för en brudsko. 

Den här lite lekfullare varianten kan spexa till vilken klänning som helst. 

 

2. Fjädrar

Fjädrar är romantiskt, men samtidigt lite vågat. Ett par skor i den här stilen kan du dessutom enkelt styla med ett par jeans och t-shirt när bröllopet är förbi.

Om man inte vill köra på helvitt kan man alltid testa att bryta av med en annan kulör. 

 

3. Lågskor

Ballerinaflats, lågklackar, eller till och med sneakers! Det finns inget som säger att man måste gifta sig i ett par höga klackar. Om inte annat, ha ett par fina lågskor att byta om till när klackarna börjar skava. 

 

 

Denna variant av lågsko kan kännas lite omodern men med rätt outfit helt rätt. 

 

4. "Något blått"

Traditionen säger ju att bruden ska ha något gammalt, något nytt, något lånat, något blått och något fått. Låt skorna få agera "något blått" och låt de sticka ut mot allt det vita. Eftersom skorna i sig förmodligen bryter färgkoden lite kan de även få vara lite otraditionella till stilen, som dessa i denim till exempel. 

Blått är flott som man säger, vad tror du om denna?

 

6. Barefoot sandals

Ska du stå brud på en sandstrand i värmen? Ett par lämliga skor är i sådana fall ganska svårt att hitta. Testa ett par "barefoot sandals"; utsmyckade sandaler utan sula! Vackert och annorlunda, och definivt lämpliga för ett strandbröllop. 

Nästan som att gå barfota med denna nätta sandal.

 

7. Metallic

Ett par skor i metallic är ett perfekt sätt att låta skorna vara neutrala men samtidigt intressanta, och snygga till andra fester efter bröllopet. 

Bling bling bling! Shine bright like a diamond med dessa. 

LÄS ÄVEN: Fixa kändisarnas bröllopsfrisyrer hemma

Annons