Familj

Cyber monday

Cyber Monday- en till shoppingdag

Black Friday-helgen är över. Men reorna slutar inte för det för dag är det inget mindre än Cyber Monday. Vad är det, kanske du undrar?

Enligt cybermonday.se är Cyber Monday tillsammans med Black Friday den största shoppingdagen i USA, men det är många butiker i Sverige som också har hakat på trenden. Från början innebar Black Friday att de fysiska butikerna hade rea och Cyber Monday innebar att butikerna online hade rea, men i och med att fler och fler fysiska butiker även har en webbshop har även Black Friday blivit en dag när e-butikerna har reor. I Sverige har dock Black Friday alltid inneburit att e-butikerna haft rabatter.

Black Friday har blivit väldigt stort och de flesta vet vad det är, men Cyber Monday är för många något helt nytt. För butikerna är dock Cyber Monday en ytterligare chans att få sälja och det är därför många som har rabatter även idag. Varför inte passa på att köpa de där julklapparna du gått och funderat på nu när du faktiskt får lite rabatt. Vi har samlat fyra butiker som erbjuder rabatter och du kan säkerligen hitta någon julklapp i någon av dessa.

Ellos

Hos Ellos kan du köpa klappar till hela familjen. Där finns allt från kläder till inredning, skönhetsprodukter och leksaker. Idag har de upp till 50 % på massor av varor!

Indiska

Hos indiska kan du köpa klappar till kvinnorna i din närhet som exempelvis sjalar, smycken, kläder och inredning. Just nu får du hela 25 % på ett helt köp inklusive fri frakt!

Powered by Labrador CMS