Familj

Ska vi göra slut Kanal 5 Emelie och Kristoffer

Tvåbarnsföräldrarna Emelie och Kristoffer i "Ska vi göra slut?"

Emelie och hennes man Kristoffer har varit tillsammmans i sju år och som alla relationer går den upp och ner. Ikväll är de med i Filip och Fredriks ”Ska vi göra slut?” på Kanal 5. I programmet möter Filip och Fredrik par som på något sätt glidit ifrån varandra och där relationen är nära att ta slut. De försöker få paren på rätt köl igen.

Namn: Emelie Andersson

Ålder: 26 år

Bor: Heby, en bit utanför Uppsala

Familj: Familjen består av barnen Alfons 4, Ines 2 och pappan Kristoffer

Sysselsättning: Utbildad inom radio & tv-produktion och min sysselsättning är mina sociala kanaler. Driver även en blogg som heter mediamamman.se där jag bloggar om livet rent allmänt. Gjorde en del intervjuer förr som jag har planerat att fortsätta med.

Hur kommer det sig att ni sökte till programmet?

Skiljer ni er från de andra som varit med i programmet något?

– När jag sett trailers för de andra avsnitten så har jag nästan känt att våra problem inte är tillräckligt stora. Många av de andra deltagarna har haft "riktiga" problem, i benämningen att någon har varit otrogen flera gånger, sexchattat och så vidare. Vi har inget sådant utan våra problem är mer vardagliga, sådana som de allra flesta har på ett eller annat sätt. I början var jag orolig att vårt problem skulle framstå som "fjantigt" men nu tror jag snarare att många kommer känna igen sig i hur vi har det.

Vad kommer vi få se i programmet?

– En inblick i vad jag tror ett ganska vanligt förhållande problem där kärleken har hamnat utanför rutinerna. Jag tror att många kommer kunna känna igen sig.

Om du kan berätta det innan programmet sänts: vad var det viktigaste rådet ni fick i programmet?

– Vi fick inga direkta råd på så sätt, utan vi fick mer lära oss om oss själva och få ögonöppnare genom konkreta handlingar.

När sänds programmet och var?

– Programmet sänds i kanal 5 klockan 20:00 på måndag den 30e maj. Det är ett bra, fint och lite roligt avsnitt.

Missa inte ”Ska vi göra slut?” på Kanal 5 ikväll!

Powered by Labrador CMS