Familj

Renault

"Att kunna ta sig enkelt från A till B och samtidigt få in alla barn är jätteviktigt för mig"

Alla vet nog hur bekvämt det är att ha en bil som kan förenkla vardagspusslandet. En för liten bil som inte rymmer varken alla passagerare eller bagage kan

istället medföra ännu mer pusslande än nödvändigt.

I vardagen brukar schemat ofta vara tight. Veckans mat ska inhandlas, det ska skjutsas till och från fritidsaktiviteter, barnen ska hämtas från skolan, och de ska gärna kunna ta med sig en kompis hem utan att det är fullt i bilen. Att ha en stor bil som rymmer både packning i bagageutrymmet och upp till sju passagerare kan förenkla de mest simpla vardagssituationer. De flesta barnfamiljer har liknande behov när det kommer till hur de använder bilen i vardagen, och vi frågade trebarnsmamman Maria om hon även känner igen sig i vardagspusslet:

Ja absolut, och att ha en bra bil underlättar något enormt. När man har barn som idrottar, större barn som vill gå hem till kompisar, och mindre barn som behöver vagn, är det skönt att kunna slå två flugor i en smäll och alltid kunna använda bilen. Att kunna ta sig enkelt från A till B och samtidigt få in alla barn är jätteviktigt för mig. Ett exempel är de stressiga morgnarna när man kanske inte alltid har huvudet på skaft och ska få med sig både det ena och det andra, och skjutsa både till förskola och skola. En annan klar fördel med stor bil är att man kan hjälpa andra barns föräldrar att skjutsa deras barn också, och på så vis turas om till träningar och till och från aktiviteter, säger Maria.

Nya Renault Grand Scenic lanseras som ”Nya generationens familjebil” med plats för upp till sju personer. Dessutom har den ett flexibelt och familjeanpassat lastutrymme som gör att du kan fälla ned sätena om du behöver plats för mer bagage. För de lite längre resorna finns det i framsätenas ryggar så kallade "Easy Life-flygbord" där passagerarna i baksätet kan använda sina smartphones och surfplattor enklare, allt för en lugnare bilresa. Med en smart familjebil där allt får plats kan du lägga tiden till att njuta av nuet istället för att kämpa med att få ihop vardagen.

Du kan läsa mer om bilen i vår artikel ”Gör plats för hela familjen” eller klicka dig vidare direkt till Renault här!

I samarbete med Renault

Powered by Labrador CMS