Annons:
Dolly Style eller Carola? Allt är möjligt!

Dolly Style eller Carola? Allt är möjligt!

I samarbete med mobiloperatören 3

I hörlurar i kollektivtrafiken, på gympasset, en fredagskväll hemma med familjen, i bilen på väg till fotbollsträningen… musik gör vilken vardaglig situation som helst mycket skönare!

Oavsett vilken ålder barnen har eller hur er familjekonstellation ser ut, har alla sina egna favoritlåtar och artister. Ska alla ha sitt eget personliga konto på en streamingtjänst för musik blir det både dyrt och krångligt i längden… men med hjälp av mobiloperatören 3 blir det enkelt!

Deezer är en musikstreamingtjänst som definitivt rymmer hela familjens favoritmusik, med över 40 miljoner låtar i biblioteket. Mobiloperatören 3 erbjuder nu exklusivt Deezer Familj: en smidig familjelösning för bara 149 kr i månaden. Med Deezer Familj kan hela familjen samsas om ett konto, med upp till sex olika profiler på samma inlogg.

Alla användare kan lyssna på musik samtidigt, och tjänsten fungerar över hela världen – perfekt även på semestern! Mixa låtar från de olika familjemedlemmarnas spellistor, eller välj att bara spela från exempelvis Deezer Kids; musik bara för barn. Med Deezer och 3 kan ni lyssna på musik var ni vill, när ni vill, på ett smidigt och prisvärt sätt. Dessutom behåller ni familjefriden och slipper bråka om kontot och störa varandras lyssningar.

Just nu erbjuds alla musikälskande familjer som har ett abonnemang hos 3 att prova på Deezer familj 1 månad utan kostnad!

Ta fredagsmyset till en högre nivå och skapa en spellista med hela familjens favoriter, precis som vi på Allt för föräldrar har gjort nedan. 

Läs mer om erbjudandet och tjänsten här!

I samarbete med 3

Advertisement

Annons