Familj

Pampers event

Vi har varit på brunchevent

I veckan var vi inbjudna till Pampers brunchevent i Stockholm med vår toppbloggare Madeleine Ilmrud. Där fick vi lära oss allt om den nya blöjan baby-dry pants och avnjuta en härlig brunch i trevligt sällskap. Även en av våra andra toppbloggare, Mirka, var på plats. Brunchen bestod av allt ifrån goda hälsoshots till små söta cupcakes med Pampers logga på och allt var vackert uppdukat.

När vi satt och åt visade Ursula från Pampers hur teknologin i blöjan är uppbyggd och vad det är som gör att blöjan håller sig torr. Har du barn vet du att det som kännetecknar en bra blöja är just att den håller torrt. Formulan i baby-dry pants fångar upp vätskan och när de två möts så blir de en fast massa. Det var riktigt spännande att se!

Sedan kom Lofsan och visade upp sitt nya rörelseprogram som vi föräldrar kan göra med våra barn. Ditt barn har ofta mer energi än du så varför inte röra på er tillsammans? Som träning kanske du tänker? Men Lofsan var tydlig med att det är ett rörelseprogram och inte ett seriöst träningsprogram. Programmet gick ut på att man skulle ta sig ner på barnets nivå och se världen från deras perspektiv. Nästa vecka kommer Madeleine att visa rörelseprogrammet i sin blogg så håll utkik efter det där!

Även Louise Hallin, som är barnmorska, psykoterapeut och sjuksköterska, var där och tillsammans med Josefine Sundström, Lofsan och Ursula spelade de in podden Barnvagnspromenader. De pratade bland annat om varför rörelse är så viktigt för barns utveckling. Självklart fick vi en goodiebag också som, förutom det som syns på bilden, innehöll de nya blöjorna baby-dry pants. Dom är hemma och används av våra barn nu!

Tack Pampers för ett härligt event!

Powered by Labrador CMS