Annons:
Digga musik med Allt för föräldrar

Digga musik med Allt för föräldrar

I samarbete med mobiloperatören 3

När man har familj är det lätt att åsikterna kring vilken musik som ska spelas i vardagsrummet, i bilen eller på festen går isär. Föräldrarna vill lyssna på Bruce Springsteen och barnen på Samir och Viktor. Vi på Allt för föräldrars redaktion har testat musiktjänsten Deezer som gör detta problem lättare än någonsin. 

Deezer är en musikstreamingtjänst där hela familjens musik får plats! Med över 40 miljoner låtar i biblioteket hittar ni definitivt era favoriter. Just nu erbjuder mobiloperatören 3,dig som har abonnemang hos 3, Deezer Familj för bara 149 kronor i månaden, och då kan upp till sex olika familjemedlemmar dela på samma inlogg. Smart va? 

HÄR kan du läsa mer om tjänsten!

Vi har testat

Vi som testat tjänsten är en familj på fem personer, med tre barn i åldrarna 2-10 år. Minsta barnet har såklart ingen egen telefon, men brukar låna mammas eller pappas ibland och lyssna på lite musik. Favoriterna just nu är Markus och Martinus och Zara Larsson. Däremot mellanbarnet som är 5, och äldsta barnet som är 10, har egna telefoner som de gärna använder för att lyssna på musik. Där är favoriterna allt från Ariana Grande och Samir och Viktor, till The Fooo och Måns Zelmerlöw. Helt klart en salig blandning, och då passar det perfekt med varsitt inlogg till Deezer.  

Deezer Kids

Här ser vi minsta barnet fullt koncentrerad och lycklig över att styra sin egen musik i hörlurarna. Innan hon började lyssna, så kunde man ställa in vilken typ av musik hon gillade genom att trycka JA eller NEJ på olika förslag som många barn tycker om. På så vis hittar tjänsten relaterade och liknande låtar som barnet kan tänkas gilla. Man kan även välja att bara köra spellistor för barn med hjälp av funktionen Deezer Kids. Perfekt, eller hur?

Familjemixen - perfekt för bilresan

Som förälder kanske man inte vill sitta och lyssna på Markus och Marinus hela bilresan. Och det kanske inte alltid är jättesocialt att alla familjemedlemmar sitter vid varsin telefon, med varsitt par hörlurar? Lösningen är enkel. Man kan nämligen skapa en spellista som heter Familjemixen, som slumpmässigt väljer ut låtar från varje familjemedlems eget konto. Detta är ju fantastiskt när man åker på bilsemester och vill variera musiken lite, men samtidigt få alla nöjda och glada. Detta ska vi definitivt testa på sportlovsresan!

LÄS ÄVEN: "Dolly Style eller Carola? Allt är möjligt!"

Här nedan ser ni två olika vyer. Den ena är kategorin "Barnsånger" som ofta går varm här hemma, och den andra är lite olika listor över de mest populära låtarna just nu. 10-åringen brukar älska dagens "hits", och likaså mamma och pappa!

Sugen på att testa?

Ja, då är detta ett perfekt tillfälle, för just nu erbjuds alla som vill testa tjänsten och har abonnemang hos mobiloperatören 3 att prova på tjänsten 1 månad helt fritt! Du kommer till erbjudandet här. 

I samarbete med 3

 

Advertisement

Annons