Annons:
Resa med barn? Välj lägenhetshotell!

Resa med barn? Välj lägenhetshotell!

Allt för föräldrars testfamiljer provade på att bo ett dygn på lägenhetshotellet StayAt i Bromma. Tänk att få slippa släpa med sig resesäng, sulky och babygym till hotellvistelsen. På StayAt finns alla nödvändigheterna på plats.

Vi skickade iväg tre stycken testfamiljer att bo på lägenhetshotellet StayAt, här berättar de om fördelarna med ett större tillfälligt boende på resan.

Lägenheten är ett bättre alternativ jämfört med traditionella hotellrum när man är borta med barnen över helgen tycker bloggaren Teresa Pekkanen, mamma till Alice 7 år och Antonia 5 år.
– Det finns både köks-, kylmöjligheter och utrymme för barnen. Varken jag eller barnen saknade något i lägenheten som kunde göra den barnvänligare.

StayAt är ett lägenhetshotell, här har du tillgång till samma bekvämligheter som hemma, till exempel kök, fritt bredband och tvättstuga.
– Lägenhetshotellets kök och ytor är bra när man har små barn som inte sitter stilla och äter regelbundet. Då är det skönt med eget kök där man kan ordna med mat när barnet är hungrigt, säger Denisse Castillo, mamma till sonen Samuel 10 månader.


 
Livingroom – en plats att umgås på

På hotellet finns ett stort vardagsrum med biljard, iPads, tv, böcker, spel och Nintendo Wii. För den som vill underhålla sin träning och uppnå mentalavslappning finns även gym, relax och bastu.
– Vi besökte Livingroom i samband med frukosten och helhetsintrycket är positivt, rymligt med möjlighet till avskildhet, berättar Teresa Pekkanen.

Babypaketet som underlättar för dig med bebis

När man reser med bebis vill man ha det så enkelt och smidigt som möjligt, därför har StayAt tagit fram ett Babypaket för att du som förälder ska slippa stressa med onödig och tung packning.

Babypaketet innehåller:
•    Badbalja
•    Skötbord
•    Badanka
•    Sulky
•    Babygym
•    Spjälsäng
•    Madrass
•    Barnkudde
•    Lakanset
•    Tvättlappar

Vackert beläget intill Mälaren och restauranger

StayAt Bromma ligger precis i anknytning till Alviks tunnelbanestation bara ett stenkast från restauranger och Stockholms innerstad. I närområdet finns möjlighet till rekreation, joggingrunder, cykeluthyrning, skateboardpark och bad i Mälaren.
– Helhetsutrycket av StayAt var att det var rymligt och att det kändes mer som ett litet hem än ett hotellrum. Utsikten var slående vacker och det var nära till allt och alla nödvändigheter fanns på plats, säger Teresa Pekkanen.

Lätt att umgås

Med stora ytor att umgås på blir inte hotellvistelsen jobbig och trång. Alla tre familjerna säger att de uppskattar ytorna och det egna köket mycket.
– Vi blev glatt överraskade av att det var så fräscht och att det var hemtrevligt. Barnen kände sig som hemma! Och möjligheten att kunna låna sulkyn var en hit! Berättar Giovana Buendia, mamma till sonen Luis Miguel 1 år, Hamze 9 år och Arian 11 år.

Besök StayAt.se för mer information »
 

Annons: