Barn

Åkpåse prisjakt så hittar du rätt åkpåse

Topp 10 populäraste åkpåsarna i vinter

Vintern har gjort comeback och en varm och go åkpåse är ett måste. Det finns en uppsjö av olika alternativ, prisklasser och typer av design. Här är några saker som kan vara bra att tänka på när ni ska välja åkpåse!

Passar den till vagnen/vagnarna?

Fördelen med att ha en åkpåse från samma märke som barnvagnen är givetvis att den passar perfekt och är enkel att haka på och av. Däremot är det inget måste att ha samma märke på påsen som på vagnen. Det viktiga är att den passar bra och inte är allt för krånglig att sätta dit, samt inte glider eller kasar ner varje gång barnet ska i eller ur.

Väderanpassad

Blåser det mycket där ni bor? Eller är det vargavinter-klimat under hela vinterhalvåret? Ha detta i åtanke när ni väljer åkpåse. Tänk även på användningen och under vilken period åkpåsen kommer att användas mest; höst, vinter eller vår? Åkpåsar kan ha olika typer av förslutning, med lock som går att ta av helt eller vikas ner, vilket också kan spela roll med tanke på hur ni vill kunna reglera temperaturen för barnet.

LÄS ÄVEN: 5 lära-gå-vagnar till de små

Storleken

Åkpåsar finns i olika storlekar, både när det kommer till längd och bredd. Längden ska ju såklart passa ditt barn (och gärna lite att växa i), och bredden är viktig när det kommer till hur pass påklädd barnet kommer vara när det ligger i påsen. Vill du att åkpåsen ska värma så pass att barnet endast har vanliga kläder på sig när det ligger i den, eller är det vinteroverall och skor som gäller i påsen? Viktigt är också att barnet har utrymme att röra på benen ordentligt.

Utseende

Åkpåsens design kan variera mycket, och här är det frågan om personligt tycke och stil. Svart eller grått är klassiskt, men en färg är alltid välkommen när vädret är som mörkast och dystert. Vissa åkpåsar har päls inuti, andra runt om, är mönstrade eller en färgade... det finns verkligen något för alla smaker!

Här är 10 populära åkpåsar just nu, hoppas ni hittar er favorit!

1. Voksi Urban, 1955 kr

2. Elodie Details Petit Royal, 695 kr

3. Britax Shiny, 595 kr

4. Elodie Details Gilded Grey, 995 kr

LÄS ÄVEN: 8 roligaste sällskapsspelen i vinter för hela familjen

5. Bugaboo High Performance, 1999 kr

6. B.O.Z.Z Lammskinn, 799 kr

7. Elodie Details Zebra Sunshine, 695 kr

8. Vinter & Bloom Mini Dots, 879 kr

9. Voksi Move, 850 kr

10. Skip Hop Stroll & Go Three-Season, 795 kr

Se ännu fler populära åkpåsar här!

I samarbete med Prisjakt

Powered by Labrador CMS