Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Går alla barn här nu eller..?

Skrivet av Mamma
??
Svar på tråden: Går alla barn här nu eller..?

Nej,

Skrivet av  Anne m.E-99,S-01 & E-03
Ella har precis börjat kunna gå någorlunda när man håller henne i händerna,men jag tror inte hon kommer att gå själv på minst två månader.
 

Nej,

Skrivet av  Tina med Max 8/11
Max går inte! Han har tagit ett steg mellan möbler men det är allt. Han vill inte gå när man håller honom i händerna men går jättebra utmed väggar/möbler. Jag tror att det kommer att dröja någon månad till innan han går!
 

Nej.

Skrivet av  Annika m Melvin
Melvin har tagit ett eller två steg mellan soffan och soffbordet några gånger, men inte mer. Det går snabbare att krypa tycks han tycka! :-)
 

Nej inte här heller....

Skrivet av  mamsen med dotter 0311
Hon går utmed möbler och med gå vagnen men det är allt. Tror att det dröjer minst 1 månad till innan hon går själv.

mamsen
 

Nej..

Skrivet av  Zandra
...men det är inte långt borta. Vi tippar att dagis om två veckor blir motivation nog att släppa det järnhårda greppet om våra lillfingrar. :)
 

Klara lärde sig krypa i julas..

Skrivet av  Malena med Klara 11/11-03
Äntligen!!!
Men hon är också duktig på att gå när man håller henne i händerna. Så vi tror att krypperioden blir rätt kort.
 

Nja...

Skrivet av  Tobias mamma
Tobias tog 4 steg 2 dagar innan 1-årsdagen 15 november. Därefter så har han som mest gått 7-8 steg men det är flera veckor sen nu. När vi var ute i helgen så var det nog lite jobbigt att krypa i gruset så då reste han sig och gick 6 steg. Han går jättebra utmed väggar och möbler, behöver bara hålla i en hand. Han springer med lära-gå-vagnen och svänger runt den hursomhelst - men gå själv rakt på golvet - ICKE!!

Däremot så kan han köra bobby-car så det ryker om det. Numera fattar han även hur ratten fungerar så han slipper han lyfta bilen när han ska svänga.
 

Artiklar från Familjeliv