Annons:
  Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ALLA ENSAMMA PAPPOR SE HIT!!!

Skrivet av Micke
Mitt ex har både Uh + bb och jag får endå betala allt när de är hos mig från tvål och schampo till kläder, kan lova att det inte är billigt att köpa nya kläder till 3 st. barn + att jag egentligen skall hjälpa till med min nya bebis med min nya tjej.
Igår när barnen kom hem till mig efter det att exet kört hit dem så hade de enbart jackor på sig + de vanliga kläderna kan då nämnas att ingen av dem hade ngn. mössa eller vantar på sig heller, igår morse var det kallt idag på morgonen var det oxå kallt fick skrapa bilrutorna bägge morgnarna, nu var vi i Ullared igår och köpte kläder till barnen dvs. finkläder som de skall ha på deras brorsas dop samt vinter overaller, vantar, skor och mössor till ett pris på lite över 1000:- är det meningen att jag skall behöva sumpa räkningar bara för att barnen måste ha vinterkläder på sig??
Svaret är enkelt NEJ!! men tyvärr är det så att om inte mitt ex köper kläder till dem trots att jag har påpekat detta X-antal gånger och hon fortfarande inte fixar det så har jag inget annat val.
Hon har köpt 3st. plagg till dem sedan ihöstas som jag fick till dem (ett var) Jackorna som hon skickade med dem igår är så skitiga att jag inte vill ta med dem ut till affärer hem till någon etc. skall det vara så?? enkelt svar NEJ JAg bryr mig om mina barn, och därför har jag också tröttnat på de mammor här inne som tjafsar om att fädrar inte bryr sig om sina barn utan bara försöker komma undan Underhållet visst finns det kanske fina exempel att ta upp som säkert stämmer men vi är endå fler som verkligen bryr sig om sina barn, när jag hämtade mina barn på dagis den 20:e så hittade jag inte minstingens skor det fanns ett par som var storlek 25 men min pojk har 20-21 i skor så de trodde jag inte det kunde vara, jag fick helt enkelt ta gummistövlarna han hade på dagiset, men sedan när jag snackade med mamman så sa hon att det visst var hans, mellen pojken på 3,5 år hade ett par snickarbyxor på sig, visst är det fint med snickarbyxor på barn men inte om de inte kan knäppa upp dem när de skall på toa, jag har påpekat detta för henne innan men likförbaskat har hon tagit på honom det vid ett flertal tillfällen endå, och dessa byxorna såg jag när vi kom hem var c:a 1 decimeter för korta i benen, endå tycker soc. att hon är en bra mamma, dagiset har sagt att de har känt att barnen luktar ibland när de kommer dit, endå tycker soc att hon är en bra mamma, hon har inte råd att köpa kläder till barnen säger hon, hon har inte råd att betala 50:-/månad i bensin till mig vilket är hälften av vad det kostar att köra 5 mil enkelresa + 5 mil för returresan för att flickan 5,5 år skall få träffa sina blivade förskolekamrater 1 gång i månaden som naturligtvis råkade infalla på mina få dagar som jag redan har dem endå tycker soc att hon är en bra mamma.

Jag betalar c:a 800:-/månad i underhåll hon får 1173:-/barn i månaden dvs 1173*3 vilket blir 3500:- /månad sedan får hon 950*3 i barnbidrag vilket blir 2850 + 3500:- = 6350:- som skall gå till barnens upphälle men hon har inte råd att köpa kläder till dem hon har inte råd att betala hälften av 100:- / mån. för bensin men däremot har råd att kunna åka till sin kusin som bor c:a 5 mil från henne och c:a 6 mil till sin pojkvän eller nästan 9mil till sin syster hur har hon då råd med detta??
Därför har jag nu bestämt mig för att starta upp P.F.F (Pappornas Föräldrar Förening) Men jag behöver hjälp till att starta upp denna, Ni pappor som har blivit orättvist behandlade av myndigheter trots att ni har kämpar tappert mot detta förtryck hör av er till mig om ni vill vara med att få denna förening på fötter det kvittar vartifrån ni är det är lika bra att göra den rikstäckande på en gång Min mail adress är: ZILVERMIKE@MSN.COM hör av er hit till denna, hemsidan är redan på G.

Hemsida: http://hem.bredband.net/b245641
Svar
Svinigt Skrivet av    Anonyman
en gång för lite sedan.. Skrivet av    Micke
Allvarligt! Skrivet av    I all välmening
I all välmening Skrivet av    FS
Istämmer Skrivet av    Daniel
Annons:
Annons:
Annons:

Faktabank

Artiklar och nyttig information

Vårt instagram-flöde

annons