Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Om min man

Skrivet av lejonmamman
tar för sig och liksom styr mig i sängen så är det för mig att han känner sig attraherad av mig, att jag är sexig i hans ögon, att han verkligen vill ha mig. Ett neutralt ingångsläge kan ju bero på att det just är nytt och man vill inte förstöra något genom att bara "köra på".

Jag pajade ett förhållande en gång pga det, tror jag. Var nog lite för "på" och så blev det inget mer, men det är inget jag känner mig dum för eller skäms för utan jag var jättetänd på honom och visade det och så blev det inget.

Nu lever jag med en man sedan flera år och vi försöker ju variera det hela en smula. Ibland säger han att han har svårt att somna och frågar om jag kan runka av honom och jag gör det, ibland frågar jag om han vill ha hjälp att somna. Så härligt att bara göra det och sen inget mer. Jag njuter av hans njutning.

Vi har väl inte direkt ombytta roller men jag är inte heller den som vill hålla på i evigheter i sängen, dels för att jag blir så himla lätt kissnödig. Jag förstår inte hur de gör som håller på i timmar, går de och kissar och tvättar sig emellan?

Nä, mig stör det inte om det hela är över på 20 minuter, faktiskt. Ibland kommer maken en gång först om jag suger och han kan hålla sig längre när han tränger in i mig och därmed njuta längre men ibland kör vi på så han bara kommer en gång, det är olika.
« Tillbaka till trådstart