Testat annan webbläsare?

Ni som fortfarande inte kommer in och har rensat historik och caches – testa en annan webbläsare! Verkar vara något strul med Internet Explorer, vet inte varför…. Firefox använder jag till exempel och det har inte varit några problem alls… Är som sagt jättetacksam för om ni fortsätter berätta vad det är som inte funkar, eller när det funkar :)

 

Kram och GLAD SOMMAR ♥

Är ni många kvar här?

Hej på alla er som fortfarande inte kommer vidare till min nya sida! Har ni verkligen testat att rensa caches OCH historiken? Om detta inte hjälper skulle jag gärna vilja att ni testar med en annan webläsare. Meddela mig gärna vad det är som inte funkar och hur ni löser det. Hoppas, hoppas att ni snart kommer vidare för det har hänt en del nytt. Ny header till exempel! Jag och Nadja var ute och fotade i vackra sommarkvällen igår!

 

Ännu ett tips!

Ni som fortfarande inte kommer in på min nya sida kan testa att bara skriva happilyeverafter.se, alltså INTE www framför. Håller tummarna att det fungerar för er som inte lyckats hittills.

 

LÖRDAGSEMESTERKRAM

Rensat historiken och cachen?

Hej igen! Så här skriver killen som hjälper mig med allt kring flytten:
 

”Ompekningen borde vara färdig vid det här laget. Om de fortfarande har problem att komma in på rätt adress så är det antagligen på en individuell nivå. Jag ser att du har skrivit på alltförföräldrar att rensa cachen och historiken, och tyvärr så kan jag inte erbjuda mer hjälp än så. Alternativt att pröva en annan webbläsare.
Såg att någon kommenterat att den kom in med mobilen men inte datorn så det förespråkar att det är något med den individuella datorn eller webbläsaren snarare än adressändringen.”


Jag blir jätteglad om ni ger mig feedback på om det inte funkar och när det funkar! För jag hoppas ju verkligen att den nya adressen funkar för er förr eller senare…. ;) Ser att bloglovin’ fungerar nu igen i alla fall så sluta inte prenumerera där om ni gjort det tidigare, ser att antalet följare har minskat men det är alltså samma adress att följa där som innan.


Kommer ni till nya sidan (www.happilyeverafter.se) får ni väldigt gärna lämna en kommentar så att jag vet att det faktiskt funkar. Kram!

Hur går det?

Hej alla fina! Ni som inte kommer vidare till andra bloggen… Har ni testat att rensa historiken? Var någon som lyckades på det viset… Berätta gärna när ni kommer fram till nya adressen, eller skriv här om ni inte gör det. Tack på förhand!

 

Puss&Kram