TÄVLING: Cashmere coat design från Mom2Mom

 

 

 

För att vara med och tävla om en Casmere coat design från Mom2Mom ska du gilla Mom2Mom på facebook + skriva vilken färg du önskar på kappan i en kommentar här!

 

 

 

 

Det insydda sidanbandet i midjan gör att Cashmere coat design är en kappa som fungerar lika bra med eller utan gravidmage. Letar du snygga mammakläder av hög kvalitet är Mom2Mom en webshop du bör spana in snarast, det kryllar av vårnyheter!

Elin skriver:

Ååååhh denna underbara kappa vill jag ju tokgärna va med o tävla om! Men jag har inte FB.. (!) Kan min sambo gillla åt mig? :)
(OM jag får tävla önskar jag en vit kappa)Kram!

Jag har gillat på facebook, Erika Näslund

Har jag turen att vinna önskar jag vinna färgen cream. :)

Sandra & Zepplin skriver:

Gillar redan på facebook :)
Denna underbara kappa skulle man ju vilja ha i alla fina färger men tror nog att den beiga skulle bli mest användbar för mig.
Hoppas!

Emma Sofie skriver:

Hej. Jag har gillat Mom2mom på facebook och skulle jättegärna vilja vara med och tävla för kappan är verkligen superfin. Jag skulle gärna vilja ha beige på kappan om jag skulle vinna.
kram

Therese skriver:

Åh vilken toppentävling ;) Om jag vann skulle jag välja den grå kappan. Vet du om man kan byta ut sidenbandet om man tex vill variera färg? :)

Gillar på facebook såklart!

Sofie skriver:

Åh, en sånn vill jag vinna!
Vilken lycka då jag älskar snygga jackor men ekonomin sätter stopp för några lyxs köp nu under mammaledigheten samt att jag troligtvis går ut i arbetslöshet efter den…
Jag önskar en grå i så fall. Strl? Beror på hur stora de är men troligtvis L/XL.
Kram Sofie

linda skriver:

Tänkte höra vem det var som vann sjalen, tror inte jag har läst det någonstans? :)

jenny skriver:

Jag vill ha en vit :D

Linn skriver:

Just när detta inlägg postades borde du verkligen önskat dig nåt, 11:11:11 :)

Lisa skriver:

Gillar på Facebook och skulle verkligen vilja ha en sån snygg kappa i färgen cream :)

Jag är med. Gillar sidan på facebook; Emeli Falk. Skulle vilja vinna den cream färgade.

Ska man skriva här eller i deras logg vilken färg man vill vinna? :) Jag chansar och skriver här, om jag vinner så skulle jag vilja vinna en vit. :)

Gabriella skriver:

Jag gillar på Facebook nu! Skulle mer än gärna vilja vinna en Vit :D

Mikaela skriver:

Jag gillar på fb sedan tidigare och älskar den vita kappan!

Jag är i förväntans tider,1 vecka till bim,har många symtom och längtar efter ett pluss så jag vet inte vad.Jag har en son sedan tidigare på snart 5 år och har nu längtat efter ett syskon i 4 år.Håll tummarna för mig!Gravid eller inte,vill jättegärna vinna!

Kram

Lizette skriver:

Gillar på FB (Lizette Persson). Jag skulle vilja ha den i crème färg för den tycker jag skulle passa min hudton.

lilla jag igen skriver:

Jaa, jag börjar ju bli lite frustrerad nu alltså,,, har frågat flera gånger utan att få svar. Kan man vara med i dessa tävlingar med chans att vinna fastän man inte har facebook? Jag såg att , tror det var Engla, låter oss vara med även fast man inte har facebook. ore kul med ett svar så jag slipper undra. Tack i allfall för bra blogg.
I allfall så är jag EXTRA angelägen just denna tävling, eftersom det är min DRÖMKAPPA som lottas ut………. Den vita är s underbar s den skulle jag välja!! Som sagt kn inte gilla på fb för jag har inte det ….

Evelina skriver:

Tipsa några vänner om tävlingen (mail exempelvis) så kan du vara med! :)

Kram och lycka till!

Linnéa skriver:

Har gillat på facebook! :) Skulle gärna ha kappan i cream som på bilden, storlek M. Är gravid i vecka 24 och även om man inte hinner använda den så mycket i vår kommer den ju vara lika fin i höst när bebisen är ute :) //Linnéa

Åååååh!! jag har gillat på Facebook!! Jag skulle sååååååå gärna vilja ha den vita som du har på dig. Sååå fantastisk fin. Vi planerar en 3:a och då skulle den vara helt underbar att ha. Både som gravid och inte =)

Håller tummarna!
Kram

Jag brukar aldrig vara med i tävlingar där man ska gilla på facebook, men nu kan jag verkligen inte låta bli!

Kappan är SÅ vacker, både med och utan gravid mage och jag hoppas att jag får möjlighet att använda den både nu, och vid senare tillfälle med mammamage igen <3

Gillar på Facebook och önskar en "Cream"/Vit :D

Massa kramar, håller tummar och tår här!!

Lotten skriver:

Åh den var superfin på dig så jag vill såklart ha en likadan! ;)

Sandra skriver:

Så snygg jacka!! Om jag vann skulle jag vilja ha den som du har Evelina, så snygg! Det är cream tror jag!! Har gillat på Facebook!! Är gravid så jackan skulle passa perfekt under kalla sommar kvällar och till hösten!! Ha en trevlig dag! Sandra

Åh åh åh vilken dröm det vore att vinna en sådan underbar Snövitkappa!!! Jag skulle bli överlycklig! Önskar en grå kappa om jag vinner!!!

madde skriver:

gillar redan =)
en grå skulle jag jättegärna vilja ha =)

Linnea skriver:

Oj vad jag har spanat på den där kappan men den är lite för dyr för en ensamstående mamma :P en beige skulle jag verkligen vilja vinna ;) nu håller ja verkligen tummar och tår för lite tur ;)

Elin Richardson skriver:

Åh önskar så en cream (XS). Perfekt nu när magen snart tar fart med barn nr. 2 i.

Nina skriver:

Jag gillar på fejjan;=) Nina Sjögren heter jag, och skulle jag ha den enorma turen att vinna önskar jag mig en i färgen créme

Ida skriver:

Gillar & önskar mig en grå om turen är på min sida denna gång :)

Carolina skriver:

Jag gillar på FB (Carolina Åhsberg) och önskar mig en kappa i färgen cream!

Åh åh åh igen, jag ångrar mig, önskar en vit kappa istället för en grå!! Vitt är ju så snyggt och man måste ju våga använda färger som faktiskt kan riskera att få en fläck på sig! Hihi! Jag hoppas hoppas jag vinner denna skönhet, jag skulle studsa högt högt!!

Jag gillar självklart sedan länge på fb!

Maria skriver:

Vill gärna vara med och tävla om en vit kappa till min mage som ska bli en novemberbebis. Skulle vara så himla snyggt i höst! Hittade även riktigt snygga gravidkläder hos Mom2mom, tack för tipset!

Johanna skriver:

Jag är gärna med(har gillat på Facebook-Johanna Kantola) och skulle vilja vinna den i ”cream” färg till min kära svägerska som väntar sitt tredje barn. Hennes mage är redan så fin och hon fyller år i Maj så det vore en perfekt present :-)

Kram!

Jeanette skriver:

Åh jag gillar på fejjan! Är gravid i vecka 30 och ingen jacka passar just nu, känner mig som ett garnnystan i kroppsformen! Denna i vitt eller grått skulle sitta som handen i handsken på mig! :)

Emma skriver:

Gillar på facebook.

Vill ha den i färgen
vit :)

Hejsan!
Har gillat sedan innan…:) Therese Svensson. ;)
Hade gärna velat ha den i cremé om jag vann…:)

Kram
Tess

Elin M skriver:

Gillar på fb såklart och håller tummarna för vit vit vit! Matchar mina väggar ;)

Jenny skriver:

Åh, vad typiskt! Jag klickade ju hem min så fort jag såg dig ha den i din blogg :) Jag tog också den vita och ska hämta ut den från utlämningsstället idag. Håll tummarna är det blev rätt storlek så att jag kan ha det på dopet på lördag! Jag är inte gravid (hoppas bli inom tre år), men följer ditt exempel och har den ändå :)

Emma skriver:

Gillar på fejjan och föreställer mig själv i en grå kappa. Snyggt som attans!

Kram!

Jennifer skriver:

Åh den är ju så fin!

Jag har gillat på facebook och skulle jag vinna skulle den grå vara perfekt!:)

mikaela skriver:

Jag har gillat på facebok! Jag vill vara med och tävla om en grå :)

Med små barn prioriterar man i första hand dom med glädje, men de hade varit underbart att få bära denna och känna sig fin ibland:)

Veronica skriver:

Åh, jag är jätte gärna med och tävlar om denna underbara kappa. Så himla fin! Har kikat på den länge men plånboken ekar tomt i dessa tider. Skulle bli överlycklig om jag vann!! Skulle jag ha turen på min sida så skulle jag välja den vita kappan!

Jag gillar på facebook. Veronica Marie Ödquist.

Nu hoppas jag på en massa tur!

Stina skriver:

Gillar Mom2mom på facebook!
Jag skulle vilja ha kappan i cream om jag vann :)

Hej Evelina! Tänkte höra med dig vart i jkpg som är ”bäst” att bo? Vi ska nämligen flytta dit :-) Vill ha lite tips på bra och familjära områden :-)
Kram Cintya

Anette skriver:

vill vara med o tävla. Skulle vilja ha den i vit/cream

Sanna skriver:

Jag vill tävla! :)
Jag har gillat på fb och skulle vilja ha en sådan kappa som du har ;)

maarit skriver:

Hej, ah…….jag love love love LOVE denna kappa!!!!
Jag onskar att jag kan vinna och om jag skulle ha turen att gora det sa skulle jag garna vinna den gra kappan!

Good luck to me!
kram maarit

Sofie Fridström skriver:

Om jag vinner vill jag ha en cream färgad =)
Har gillat på facebook.

Maria W skriver:

Åh, jag vill väldigt gärna vinna en grå! Jag har självklart gillat på FB.

Börjar bli svårt att få igen någon av mina befintliga jackor nu, så den här skulle verkligen behövas.. ;)

Kram Maria

Caroline skriver:

Gillat och jag skulle vilja vinna en grå :)

Jag gillar mom2mom sen länge på Facebook :)
OM jag har turen att vinna skulle en vit som du har vara oerhört snygg på mig! :D

Jag såg dig förresten i nya Mama tidningen idag(reklamen för Lifestone), jättefin bild på dig!

Nu håller jag mina tummar och krokiga tår för en vinst :)
KRAM

Carolina Fredriksson skriver:

Åh den kappan är ju helt underbar!! Vill hemskt gärna vinna en i färgen grå. Den skulle passa perfekt både nu när jag är gravid och även när lillen har tittat. Det är så mycket som ska inhandlas till bebis så ekonomin tillåter inte riktigt att unna sig själv saker. Har gillat på fb. Hoppas hoppas!! :)

Elin Andersson skriver:

Är sedan länge med och gillar mom2mom på facebook, trots att jag inte ens är mamma :)

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den vita kappan. Håller tummen :)

Caritha skriver:

tycker kappan är så himla fin, om jag har turen att vinna vill jag ha en vit.

Sara skriver:

Blev heelt kär i denna kappa när du visade upp den i lördags, så detta var ju en väldigt trevlig tävling! ;) Är definitivt inte gravid, men den verkar ju passa finfint ändå. Och ja, eftersom du var så himla fin i den vita, så var det ju den jag blev kär i, så det är en vit jag önskar mig! Har gillat på fb nu också, kan vara kul med updates från detta märke även om jag inte är gravid som sagt :)

Kram Sara

Marlene skriver:

Den är verkligen galet fin!! Det är inte ofta jag unnar mig saker då barnen alltid går före. Har varit gravid två gånger och då burit mannens gamla, tråkiga och alldeles för stora jackor. Tänk om jag kunde få bära en sån här skönhet nästa graviditet, som förhoppningsvis bara ligger och väntar runt hörnet! ;) Att faktiskt få känna sig vacker MED ytterkläder på! :)

Har gillat Mom2Mom sedan länge på Facebook – Marlene W :)

Marlene skriver:

Oj! glömde skriva vilken färg!! En vit :) Kram!

Carro skriver:

Gillat ;) skulle verkligen vilja ha en vit :D ha en underbar kväll!!!

Trace skriver:

Åh, vilken perfekt tävling. Har varit inne och spanat på den där kappan innan. Om jag vinner, skulle jag vilja ha den i färgen cream.

Har självklart gillat på facebook!

Kram

Sanna skriver:

Har älskat denna kappa sedan jag först såg den på dig, men har inte budget att köpa något till mig själv även fast det skulle behövas. Jag skulle verkligen bli själaglad om jag kunde vinna denna drömkappa :-D

Jag skulle vilja ha den i Cream (samma som du).

Maria skriver:

Jag har gillat på facebook och önskar en cream om jag skulle vinna :)

Sanna skriver:

Har gillat på FB också såklart!

Jag gillar redan Mom2Mom på Facebook :) Skulle välja creamfärgad :D

frida SpEk3b skriver:

Gillar denna fina kappa så mycket. Har kikat många gånger på denna.
Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse om jag vann.
Skulle vilja vinna den i färgen Cream.
Självklart har jag gillat på FB.

Caroline skriver:

Jag har tyvärr ingen Facebook men chansar på att vinna ändå;)
Jag skulle jättegärna vilja ha jackan i färgen på bilden! Riktigt sockersöt!
Hoppas att få använda den med gravidmage till hösten;)
Kram

Fantastiskt fin kappa! Jag hade älskat att gå runt i den gråa och framhäva min gravidmage :) Jag har gillat på Facebook!

Elin skriver:

Jag har gillat på facebook, Elin Johansson

Har jag turen att vinna önskar jag vinna färgen cream. :) :)

Caroline skriver:

Gillar :)
Älskar den kappan i creme (grå också men inte lika roligt band på…)
är inte gravid men väl svullen om magen av mediciner så skulle passa perfekt.

Lisa S skriver:

Kappan är verkligen heeelt underbar. Skulle passa fint över min gravida mage nu i vår! Svårt att välja men den gråa är nog favoriten.

Har gillat på FB. Kram och tack för en härlig blog!

josse skriver:

Vilken underbar tävling. Tänkte just detta när jag såg dig med kappan på, att hoppas det blir någon tävling om den här för den var verkligen helt underbar. Jag har gillat på facebook och vill gärna ha den vita kappan isåfall.. Kramar från Josse.

My skriver:

Hej hopp!
Skulle bli heelt överlycklig för en vit!
Sååå otroligt fin på dig!
Är en av få som inte skaffat fb än. Hoppas man kan tävla iafal!
Håller tummar o tår!

lilla jag igen skriver:

Tack Evelina för svaret! Blev jätteglad! NU ska jag tipsa ALLA mina vänner om kappan!!! Tack som sagt för bra blogg och hoppas det ordnar sig vad det än är du kämpar med just nu!
KRAM

sam skriver:

vill vina denna till min fru, hon skulle vara störtsnugg i den vita! jag ar skotte, furlåt dålig svensk.

Ulrika skriver:

Godkväll!
Jag gillar på Facebook och om jag skulle ha den enoma turen att vinna kappan så önskar jag mig dem gråa:).
Ha det så bra och hoppas att du snart mår bra igen!
Kram

Gillar på facebook – Caroline Andersson
Om jag har turen vill jag vinna den creme färgade :)

Sanna skriver:

Den här skulle jag absolut vilja vinna. Skulle så gärna vilja vinna en kappa i färgen cream.

Har gillat på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

Aniika skriver:

Har gillat på FB. Underbart fin kappa, kan tänka mig att bli gravid igen bara för att få ha en babymage som matchar kappan. :)
Vit är min favoritfärg!

Härlig tävling och vinner jag vill jag ha en i färgen grey =)

Petra skriver:

Åh, så underbart fin! Jag har bara min gamla tråkiga vårjacka att ta fram och som fattig student hade jag blivit överlycklig om jag vann denna. En vit, så man lyser upp vardagen lite :)

Johanna skriver:

Åh denna har jag suktat efter sen du visade den! Jag ska nog själv köpa mig en när de är dags för mig att vara gravid:)
Men nu, nu skulle jag vilja vinna den här för att kunna ge som present till min underbara vän som är gravid.
Hon har gått igenom 2 missfall och nu ett år efter senaste missfallet är hon ÄNTLIGEN gravid igen och nu har hon passerat tre månader så den mest ”kritiska” tiden är över. Och jag är överlycklig för hennes skull.
Så hon förtjänar verkligen den här. Hon har ställt upp så mycket för mig så de är de minsta jag kan göra för henne.
Och iså fall är det just den färgen du har. Vit/cream i storlek Small.

*Hoppas* hoppas*

Thiff skriver:

Åh, jag dör en liten smula! Jag blev helt förälskad i kappan när jag såg den på deg, och så dyket detta tävlingsimlägg upp!

Jag håller tummarna och hoppas på turen, för i så fall önskar jag mig en vit/creme färgad kappa.

Har också gillat dem på facebook!

Anna-Lena skriver:

Gillar oxå redan på FB och den grå är ju sååå fin! :) Heja mej… ;)

Emelie skriver:

Åhh!! Den är så underbar! Spelar ingen roll vilken färg den är ursnygg iaf! Men om jag måste välja så vill jag ha samma färg som du har ;) har gillat på fb också!
Kram

Julia skriver:

Suktar dreglar och hoppas så jag blir grön. Den vita är underbar o skulle den bli min skulle jag bli överlycklig.

Anna skriver:

Gillar på facebook och skulle vilja vinna den vita:)
Trevlig helg!:)

Johanna skriver:

Har gillat på facebook. Om jag skulle vinna så önskar jag mig en grå.
trevlig helg :)

Ann-Sofie skriver:

Denna jacka är så fin, helt underbar. Jag har gillat på FB och hoppas ju förstås att jag skall ha turen på min sida. I så fall önskar jag mig jackan i cream. Alla mina övriga jackor är svarta och tråkiga. Håller tummarna!

åsa skriver:

Åh, vilken vacker kappa. den grå skulle jag gärna vilja vinna! har gillat på facebook :-)

care69 skriver:

Jag är gärna med!
Vinner jag önskar jag en grå.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/04/vinn-cashmere-coat-design-fran-mom2mom.html
FB: C Care Regn

Amanda skriver:

Vilken fantastiskt fin kappa, hamnar högt på önskelistan. Står i valet och kvalet mellan creme och honey när det kommer till favoriten. Creme föll jag dock för direkt när jag såg den så en sådan hade det fått bli! Har gillat på Facebook (Amanda Hesselgard) och håller såklart tummarna!!

Ha en fortsatt fin helg!!

Vilken lycka! Senast i går morse ”svor” jag över att jag inte längre kan knäppa jackan över min mage.. och så ramlar jag över din tävling!
Om jag skulle ha turen med mig denna gång skulle jag vilja ha kappan i färgen cream.
Har gillat på fb också.
Tack för ännu en kul tävling!

Alexandra skriver:

Åh, en cremefärgad hade jag velat ha till min växande lilla mage:)

Cissi skriver:

Om jag vinner önskar jag mig kappan i färgen cream :)

Hej, jag är gärna med och tävlar :)
Faller turen på mig önskar jag att få en kappa i grått :) Gillar på Facebook!

Kristin skriver:

åh vilken bra tävling!
Jag har gillat på facebook och skulle jag vinna skulle jag helst vilja ha den creamfärgade!

Therése skriver:

Ååh vad jag har spanat länge på denna kappa!!
Jag skulle vilja ha en grå! Så himla fin i både grå och vit! :)

Har så klart gillat på facebook!

Karin skriver:

Hej!

Om jag har turen att vinna önskar jag mig en kappa i grått!

Gillar på FB!

Mvh

Helen skriver:

Hej! Nu har jag tänkt vara med och tävla sen du la ut tävlingen, men jag har väl dragit mig för att inte hoppas för mycket ;) Det är svårt att unna sig saker med en underbar 2åring här hemma och en bebis i magen! Jag vill gärna vinna den creamefärgade för det vore härligt att se lika fin ut som jag känner mig som gravid!
Kram och tack för en härlig blogg

Anna s skriver:

Om jag har turen att vinna denna härliga kappa skulle jag vilja ha en grå.
Jag gillar M2M sen länge på FB, Anna Söderberg

Kramar

Emma skriver:

När våren står på trappan
Vill man ut och bära kappan
En creme vit färg som matchar mitt hår
Och med plats för magen man får
Så mom2mom vill jag säga dig
Det här är något som passar mig
Hoppas så på massa lycka
När jag nu på facebook ska trycka

Kramar, Emma

Jag är just nu i det stadiet då tankarna snurrar, är jag gravid eller inte? Gjort 2 test som visats svagt positivt men BM klassar det inte som positivt riktigt ännu, så den där fina kappan hade varit en bra tröst i väntan på att få bli gravid med bebis nummer 2 och om det nu tråkigt nog skulle ta lång tid kan jag alltid använda kappan i alla fall :) en vit skulle önskas och Jennifer Palma har gillat på Facebook :) ha det bra! Kramis <3

Mamma Till 2 skriver:

Jag har gillat på FB Malin Ramsten. Jag skulle önska färgen Creme. Dock skulle jag ge denna kappa till min vän som precis blivit mamma för första gången. En liten gudson jag fick som var för tidig född och vägde bara 2055 gram 69:an ligger dom på nu för att han inte kan hålla blodsockret det är därför jag skulle vilja ge denna till henne för att hon har det tufft just nu. :(

Sandra o Melwin skriver:

Ååh den här kappan har jag velat ha länge. Älskar den. Om jag skulle få chansen att vinna så skulle jag vilja ha den i den vita som du har på dig. Jag är en tjej som älskar vitt! Crossing my fingers….

ANNA skriver:

Har inte FB men denna kappan har jag längtat efter att få köpa och har hela tiden sagt till min man att jag lovar vänta tills jag är gravid (vi har försökt i 10 månader) – och nu ÄR jag gravid!! Plussade för några dagar sen och att få vinna en vit kappa som du har skulle vara pricken över i:t =D

- Anna

Sofie skriver:

Jag har gillat på fb!

Åh vad svårt att välja färg! Den vita är nog allra snyggast.. men vit till mig?! .. näe det är nog inte så lyckat :P .. Jag kör på beige om jag vinner! :)

Ann skriver:

Ojojoj Vad fin. Jag vill absolut ha en vit i S och gillar såklart på Fb.

sofia skriver:

har gillat på fejjan! :) skulle såå gärna vilja ha en i vit, har fortfarande gravidkilon kvar efter att min älskade femmånaders bebis låg i magen så man känner sig inte så snygg om magen nuförtiden , men denna jackan skulle man nog kunna känna sig snygg i trots gravid kilona ;)

ulrika skriver:

Är i stort behov av en jacka för växande magar men tyvärr la jag ned facebook för snart ett år sedan! Vill så gärna cykla till jobbet men utan jacka blir det aningens svårt så en vinst skulle passa mer än bra för mig :)

Hoppas att jag kan få vara med och tävla ändå! Skulle i så fall vilja ha en grå då vitt och jag inte riktigt går hand i hand :)

- Malin & Ella skriver:

Hej Evelina!

Åh, den är så fin den kappan.
Den gråa hade jag valt om jag skulle ha turen att vinna. Jag har gllat på facebook, Malin Andrén Högrell.

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>