Bed head

 

 

 

Hämtade ut nytt schampo&balsam innan och den här gången testar jag de här! Gillar att köpa storflaskor med pump, håller länge och är så smidigt när man står där i duschen. Redken är mitt favoritmärke när det gäller schampo/balsam/inpackning annars men jag försöker blanda med lite billigare märken. Och så gillar jag ju faktiskt att testa nytt för den delen men det låter bättre om jag säger att jag försöker vara ekonomisk hehe. Fredrik brukar reta mig för att jag är en slösa som gillar att spara och det stämmer nog ganska bra haha… Vi är väldigt duktiga på att spara pengar både han och jag men det har inte gått så bra på den biten sen vi köpte huset… Det kostar att fylla ut och piffa till ;) .

 

Det är ju inte riktigt likt mig, men nu ska jag faktiskt gå och sova! Är helt sjukt trött idag.

 

 

 

Sov sött, ”ses” imorgon!

 

 

 

Izabella skriver:

Recensera gärna sen :) GodnattKRAM

Varifrån köper du redken? Är sugen på att prova det, men även en recension på detta vill jag med ha =) Sov sött och hoppas du vaknar pigg imorn.

Kram

Dessutom är det bra för håret att variera (och bra för fötterna/skorna att bytas mellan olika par skor, bra för väskorna att bytas mellan, bra för jeansen att… du fattar, bästa trixet att övertala sig själv och sambon, hahaha)

Massa Kramar

christin skriver:

Spännande schampoo! Bra med stora förpackningar som räcker länge! Kram

Therese skriver:

Jag har tidigare haft det där schampot samt balsamet och det luktar gott och mitt hår blev mjukt och fräscht :)

Evelina skriver:

Har bara testat en gång än så länge men jag håller med dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>