Underbara, lediga onsdag

Busig kille på banken. Rosa klubben idag? Han har stylat sig helt själv ;)

 

 

 

Snäll kille som går hemåt själv (ja liiite i alla fall) uppför backen. Svettigt med vagnen!

 

 

 

Vilken skön dag vi har här i småland, äntligen lite värme och solen har varit framme nästan hela tiden. Njöööt i lekparken innan! Gick neråt centrum efter vi lekt ute och cyklat en runda, E somnaded direkt och sov tills vi var framme. Sen var det en stund på banken, väntetid och krångel för att avsluta konton men nu är det gjort. Skönt att ha ett bekymmer mindre ;) . På hemvägen var det så. sjukt. varmt. Alltså i januari när jag gick den vägen upp och ner varje dag fick jag nästan ta av mig jackan för att det blev så svettigt att putta vagnen upp. Idag hade jag ju liksom inte så mycket val än att behålla kläderna på, men det är ju aldrig fel med ett gratis träningspass. 3 kilometer rakt uppåt! Det är inte många som bor här uppe som går hem från stan om man säger så. Men som sagt, jag går inte på gym heller så det passar mig perfekt haha.

 

 

 

 

 

Perfekt post idag! Läser boken före just nu och den är snart slut. Detta är alldeles lagom läsning för min hjärna för tillfället, inget som kräver någon större hjärnaktivitet ;)

 

Nadja skriver:

Han är ju så söt <3

Skönt med gratis träning, det får man här med. Väldigt backigt.

Den boken har jag med läst och den är väldigt bra.

Kram

Han passar verkligen i rosa!

Karin skriver:

Han är det allra sötaste man se!

elin skriver:

Viken BABOOM rumpa du måste ha fått av den backen, haha! Det är ju super bra träning, men jag kan tänka mig att man får en viss träningsvärk i början? ;)

KRAM!

Evelina skriver:

Haha nej träningsvärk av promenader brukar jag inte få, antar att det är för att jag går/joggar väldigt mycket väldigt ofta ;) Men det är sjukt jobbigare än att bara gå vanlig promenad, den här backen ;)
Kramis

Mamma Till 2 skriver:

Gratis motion skadar aldrig. :) Jag gör det samma oftast ut i björnönspåret som vi har här i västerås.. 5 km och backarna där är inte att leka med hahaha. Men skönt är det :)
Va söt din gosse är.. Han klär verkligen i rosa också.. Jag brukar själv använda rosa på min son det som är förjäkligt är vilka fördomar folk har att ha rosa på pojkar. :S Usch tycker inte om det men men gossen är glad så då är vi glada :)

Kram

Malin skriver:

Så fin han är i rosa! Klart han ska få välja vilken färg han vill. det finns alldeles för många föräldrar som hindrar sina smågrabbar att bära rosa! /Hälsningar från en mamma som oxå har en son som gillar rosa :)

Evelina skriver:

Jag har aldrig och kommer aldrig prata om rosa som nåt annat än en färg :) Tycker det är jättekul att han gillar rosa eftersom det är en av mina favoritfärger as well!
Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>