SoMmArTävLinG

 

Som en liten tröst i sommarregnet tävlar jag ut två ringar från Sahara Silver. Modellen heter Happy och jag har en likadan på mitt finger varje dag, den är SÅ FIN!

 

För att vara med i tävlingen vill jag att du gillar Sahara Silver på Facebook samt berättar för mig i en kommentar här inne vad som gör dig riktigt, riktigt HAPPY!

 

 

 

 

P.S Hihi kolla in inlägget när jag och Elion hade spontandejt med Camilla Läckberg och Lovisa Bäckström Wester, de två härliga kvinnorna som står bakom Sahara Silver… Kolla Elions coola frisyr!! Måste visa honom och fråga om han inte vill ha samma ;) ….

 

 

Ann-Sofie skriver:

Åh vad roligt med tävling! Sahar Silver har så fina smycken så det är svårt att välja.

Happy blir jag en ledig sommardag när jag vaknar tidigt, vet att alla i familjen är hemma( har stora barn) och hör min man snarka bredvid, känslan av att kunna (om jag vill) somna om är oslagbar :) Det behövs inte alltid så mycket för att man ska känna sig HAPPY:)

Kramen

1. Gillar på FB (Sandra Li)
2. Det som gör mig riktigt glad är att få komma hem till dottern (3 år) när man varit borta hela dagen. Mötas av hennes underbara leende. Då är jag som gladast!

Jessica skriver:

Riktigt fin ring…
Det som gör mig riktigt glad just nu är att min familj mår bra och att jag är gravid med lillasyster/lillebror :)

linda skriver:

Jag är absolut lyckligast när jag ser människor jag älskar vara lycklig och när jag ser deras drömmar gå i uppfyllelse, då blir jag Happy i hjärtat. Ren och skär lycka! :)

Carolina skriver:

Något som gör mig riktigt happy är när min älskling äntligen kommer hem från Södertälje på fredagarna. Han jobbar där på veckorna och jag saknar honom så ofantligt mycket, tänk att det fortfarande är så efter över 7 år <3

Carolina skriver:

såklart gillar jag på facebook :)

Sofi skriver:

Här vill jag vara med och tävla.
Har gillat på Facebook också.
Att få vara tillsammans med min fina familj, umgås med släkt och vänner gör mig lycklig. Och att alla nära och kära får må bra. Ha en bra dag sofi

Åh, jag bara måste göra ett försök :)

Det som gjorde mig otroligt glad, happy, idag faktiskt var när min 4:åriga dotter tittar på mig samtidigt som hon provar en av sina prinsessklänningar och säger ”Mamma, du är så vacker, du skulle ha en prinsessklänning också, så skulle du kunna gifta dig”. Tycker du, säger jag och frågar vem jag ska gifta mig med? ”Jag tycker att du ska gifta dig med pappa såklart” <3

Vad vore inte mer passande än att vinna en fin ring ;) hihi Min familj gör mig såklart happy varje dag, varje minut, varje sekund.

Kristina K skriver:

1) Gillar på FB. Kristina Karlsson Fd Magnusson

2) Lycka – att se hur min 2,5 årige son är den ENDA (tyvärr) av barnen på lekplatsen som går fram till den lilla pojken med Downs syndrom som sitter ensam utanför lekplatsen med sina föräldrar och börjar leka med honom. Jag såg hur glad den lilla pojken blev över det hjärtliga besöket och jag såg hur glada hans föräldrar blev. Det värmde mitt mammahjärta. Min fina, sociala pojke.

Kattis skriver:

Hej Evelina :) fina underbara människa!
Jag älskar att läsa din blogg (som du vet efter mitt mail ”från norrland”)

Att gilla Sahara Silver på facebook har varit gjort sedan länge och nu får du min kommentar :)

Det som gör mig gladast är de små små stunder jag har tillsammans med min dotter, då jag känner att man verkligen lever i nuet.
Då jag verkligen ”hör” henne och jag märker på henne att hon känner det.
Jobb, vardag och stress kan annars sätta käppar i hjulen för det lugnet som infinner sig just då.

Dom stunderna vill jag jobba på att de ska bli fler och att leva i nuet är något jag vill försöka leva efter så mycket det bara går!

Tack för en underbara blogg, och jag skulle bli otroligt glad om jag vann :)

Malin skriver:

Har gillat på fb! Något som gör mig HAPPY är att vakna på morgonen o först få ett underbart tandlöst leende från min 6-veckors dotter o därefter få ett minst lika underbart leende från min 3.5-åriga dotter för att därefter se dem skratta åt varandra♥

Tina Gustafsson skriver:

Gillar på FB
Mina barn gör mig utan tvekan lyckligast, men känslan när man lyckats hjälpa en elev komma vidare på bästa sätt och man ser hur glad eleven blir kommer inte långt efter!

Kram, Tina

Mikaela skriver:

Länken går till Crescent Barnvagnars facebookssida ;) men jag går in och gillar Saharas sida :)
Något som gör mig något otroligt HAPPY är att se mina pojkar (6 år och 6 månader) tillsammans.Det riktigt lyser i lillebrors ögon så fort storebror uppenbarar sig och han skrattar som om det inte fanns någon morgondag åt honom.Syskonkärleken är något väldigt speciellt <3

Anette skriver:

Självklart har jag gillat på FB!

Jag blir riktigt HAPPY när mitt lilla barnbarn kommer springande, kramar om mig och säger Mommo sen kommer pussen <3

Anna W skriver:

Åh jag sitter här och gråter (japp!) när jag läser alla fina kommentarer. Det är sånt som gör mig riktigt HAPPY (ja förutom mina nära och kära då såklart) – att läsa om människors kärlek och värme är en sån härlig kontrast till allt negativt man läser om annars (nyheter, katastrofer osv) och det gör att man blir påmind om allt det fina i världen. Underbart!

Jag har gillat på Facebook.

Lisa skriver:

Gillat på Facebook

Någon som gör mig happy är att vara tillsammans med min häst- min bästa vän. Vi mötte varandra när jag inte mådde bra alls och hade påbörjat en tids sjukskrivning.
Vi var lika sköra båda två och fann varandra direkt. Varje gång jag kommer till stallet blir hon glad och gnäggar åt mig. Nu efter 7 år tillsammans är hon skadad och kommer inte att bli bra. Det värsta som finns är att ta beslutet att låta sin bästa vän somna in. Jag kommer aldrig att bli hel igen.
Men att få ha fått denna underbara vän och att mötas av hennes gnägg är oslagbart. Dom sista veckorna kommer jag bara försöka tänka på allt jag fått av henne och vara Happy ❤

Helena skriver:

Riktigt HAPPY blev jag igår då min tvååriga dotter för första gången sa ”Jag äcklar dig”. Med det menade hon ”Jag älskar dig”…

Maja skriver:

Det som gör mig riktigt HAPPY är när jag ser min pojkvän leka med mina systersöner. Han är så gullig och duktig och tar hand om dom, längtar tills vi skaffar en egen liten älskling! Gillat på FB, hoppas du får en fin dag trots regn! Kram

Bloggaren DeMarkey skriver:

1. Gillat på face Diana DeMarkey LiveYourDreams
2. Vad som gör mig Happy är att se mina fina barns ansikte lysa upp av glädje och kärlek till en när man hämtar dom på dagis. Kramen man får när dom kommer överlyckliga och springandes till en är prislös! Vilken kärlek, vilken happy känsla.

Christel skriver:

Hur gör du när du drar vinnaren ??

Ulrika skriver:

Vi ska förlova oss på Lördag den 29e :) Tänk att få sätta en Happy ring på andra handen. Så fin ring… O den heter precis som jag känner mig.. HAPPY :D

Elisabeth Öberg skriver:

Såå fin ring, jag är gärna med :-)

Gillar på Facebook

Riktigt HAPPY blir jag när jag ser mina nära och kära ha det bra.
När jag ser våra söner leka och ha det skoj blir jag alldeles VARM av LYCKA i hela kroppen ♥

Sarah S skriver:

Jag vill vara med och tävla :) Har gillat på FB!

Jag och min sambo sedan nio år tillbaka har precis separerat och den förlovningsring jag burit i 6 år finns inte längre kvar på fingret. Så något som skulle göra mig väldigt glad är en ny fin ring att bära istället (för man känner ju varje dag att det saknas något på fingret), och den du lottar ut är ju bara så snygg!

I övrig är det såklart min familj som gör mig lycklig och min älskade lilla katt som gör vardagen så mycket roligare :)

Ha en bra dag!
/Sarah

Madde skriver:

Första tävlingen jag gäller upp i då jag i flera år suktat efter Sahara smycken.
• har gillat sedan tidigare deras Facebook sida :)
• dom lyckligaste stunderna är när alla prover viar positivt och när man får höra sina barn säga hur mycket dom älskar en!

Camilla Nyberg skriver:

Vilken underbart fin ring.
Jag har gillar facebooksidan.
Att få spendera tid med min älskling gör mig lycklig. Vi har så lite tid tillsammans pga hans jobb så det är viktigt att försöka ta vara på varje ögonblick som vi har tillsammans.

elin skriver:

1. Har gillat!! :)

2. Vad som gör mig riktigt glad är att min mamma mår väldigt mycket bättre än vad hon gjort tidigare. Att HELA min familj mår bra, att jag mår bra och njuter av livet. Att min dotter sa sitt första ord igår, så himla mysigt! Kram till dig <3

Lolitha skriver:

Självklart gillar jag på facebook! :) Riktigt snygg och fin ring.

Det finns många saker som gör mig riktigt glad, men en sak som slår allt annat är när min dotter (3 år) sträcker upp armarna mot mig, ger mig en bamsekram och säger: ”Jag älskar dig mamma”. Det finns inget som slår det! Då slår hjärtat över av glädje!

Jessica skriver:

Jag blir happy av småsaker som när hela familjen sover i samma säng, promenader, fika med vänner eller en mysig filmkväll med min kära.

Malin Olausson skriver:

Det spelar ingen roll vad det är för väder, vad som hänt under dagen eller allt tumult som man har i livet. När man åker ut till stallet så spolas allt det bort, kraften kommer tillbaka och ett härligt lugn sprider sig i kroppen. Just då känner jag inget annat än lycka. Bästa andningsrum finns inte.

Har gillat på fb.
Jag är som absolut happiest när jobbdagen är över, lägenheten städad, jag är nyduschad, sängen är renbäddad och lägenheten fylld med tända ljus. Och så får jag ringa till världens bästa person och höra hans ljuva stämma som verkligen rör mig ända in i själen. Då mår jag så fantastiskt gott!

care69 skriver:

Jag är gärna med!
Att vara samlade hela familjen gör mig lycklig. Det är inte ofta det händer numera…
FB: C Care Regn
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/06/vinn-ring-fran-sahara-silver.html

Emma skriver:

Har gillat på fb
Många saker gör en Glad.
Det sim just nu gör mig glad är att vår evighetslånga renovering av köket äntligen tagit fart. Efter att handla levt primitivt i två månader ska äntligen golvet med golvvärmen bli klart och i helgen rivs sista gamla delen ut och in med nya! Hejdå spis på alltanen!

DIN blogg har många gånger under denna motiga tid funnits som ett ljus! Tack för du uppdaterar så ofta! Kram

Veronica Marie skriver:

Något som jag mig sådär otroligt l”enda ut i fingerspetsarna lycklig” är min son. Han är livet självt. Min mening med allt. Finns ingen större lycka än honom. Han ÄR lycka!

Åh vilken fantastik ring! Den måste jag kamma hem känner jag ända ut i fingertopparna!:-)
Vad som gör mig extra lycklig just nu är såklart mina fantastiska barn som jag nu under sommaren får spendera massor av tid med eftersom jag har långt sommarlov! Och inte minst att det växer en liten i min mage också. Ännu en att älska mer än livet självt! Alla goda ting är ju tre sägs det. Eller minst tre i alla fall när man pratar om livets stora gåva. Att få bära ett barn ännu en gång. Det är jag så evigt tacksam för att jag får göra!

Mikaela skriver:

Gillat på facebook!

Det som gör mig allra lyckligast just nu är min familj, min man och våra 3 barn. Efter 3 års trots, och jobb upp över öronen, nytt syskon och ingen ro har vi nu landat i vardagen, njuter fullt ut och har 5 veckors härlig semester framför oss!

Ilva skriver:

GILLAT:))) happy just för dagen som jag fått leva och vara lycklig!!!

Har gillat på fb!

Det som gör mig allra gladast (förutom det ”uppenbara” som mitt barn och hans lycka) är när jag får stå på appellplan med min hund, lyssna på instruktören och bara lägga precis all fokus på mig och hunden som ett team! Oavsett hur jag känner mig, hur jag mår så är det som om det ”rensas bort” just då. Det är för mig vad meditation är för andra gissar jag:=) Efter ett riktigt bra pass så känner jag mig LYcKLIg!

Efter att jag blev sjuk och var tvungen att lämna bort hunden så insåg jag verkligen hur bra jag mått av att leva så- så nu kämpar jag varje dag för att hitta något som ger mig samma lycka…

Emma skriver:

Hej hej!!
Har gillat på bf :)
Det som skulle göra mig lyckligast i världen just nu (känns så iaf) är att min bebis kommer ut NUUU. BF+2.
Kram, Emma

Helena skriver:

Det som gör mig riktigt varm å lycklig i hjärtat är när jag ser hur fint min äldsta son tar hand om sin yngre bror <3 Då känner jag att det sprudlar av kärlek inom mig för dessa två!

Gillar redan på fb!

Kram från mig :)

Anna skriver:

Gillat!
Min treåring gör mig till världens lyckligaste – varje dag! Alla små uttryck, hans omåttliga fantasi, när han säger att han älskar mig. Och tanken på att han snart komr bli världens bästa storebror till lillasyster i magen gör mig innerligt HAPPY <3

Sofie Roos skriver:

Vad som gör mig sådär superduper glad är väl en rätt konstig grej egentligen men det är när jag säger till min 2,5 åring att jag älskar henne mest i hela världen, då svara hon alltid ja o som motfråga får hon, hur mycket älskar du mamma då, o hennes svar är alltid teee mamma (3). Så fantastiskt kul att hon har bestämt sig för att benämna sin kärlek till mig som tre, alldeles utmärkt tycker jag för i hennes värld är kanske 3 så mycket det bara går! Det gör iallafall mig alldeles fnittrigt HAPPY & med en ring på fingret ska jag påminnas varje dag om hur glad hon gör mig :) tack för en enastående blogg från en gammal gammal läsare :) )

Lena skriver:

Gillat!
Happy när mitt barnbarn Siri är hos oss! Det är det bästa som hänt mej!!

Sanna skriver:

Ligger hemma sjukskriven med en kropp som är trött och foglossning som får det tåras i ögonen emellanåt, det som får mig le är att känna mina söners syster sprattla i magen och deras små kramar och ord!

När är jag riktigt HAPPY? Ja det var nyligen då jag insåg att jag fått ett jobb som jag drömt länge om att få jobba med men aldrig vågat trott på mig själv att jag skulle klara det! Mina fin barn, man sen 8 år tillbaka och mina underbara vänner och familj som stöttat mig gör mig också Happy. Det finns ju enormt mycket och tror att det är lite för svårt att välja ut 1 specifikt. Men tror som sagt var att det var jobbet. :)

Kram

Givetvis har jag gillat på FB också :)

Gillar på Facebook!
Det som gör mig riktigt happy är att få komma hem efter en heldag på jobbet och våran lilla kille på 1,5 år springer till hallen med armarna i luften och ropar mamma och man verkligen märker att han har saknat en ❤❤
Nu är det bara till att hålla tummarna :)

Malin skriver:

Gillat på facebook!

Det som jusst nu gör mig Happy är att veta att semesterna kommer närmare för varje dag som går. En semester som ska spenderas med familjen och vänner. Längtar så det pirrar i magen att få åka ut på små utflykter och se barnens lycka när de får utforska nya ställen i Sverige.

Ha en härlig dag!

Malin

linda skriver:

Oj det är mycket här i livet som gör mig HAPPY! =) Men först o främst min barn, gick med ett leende på läpparna hela vägen till dagis i morse, det pratades hela vägen. Så kul o höra deras små tankar om stora världen. =)

Ha en mysig dag!
Kram

Lotta Gudmundsson skriver:

Jag blir riktigt glad/happy när mina två vilda pojkar håller sams…och jag hör glada skratt av gemensam lycka från deras rum. Det är stunder av äkta lycka.

Hanna skriver:

Gillat på Facebook!

Att varje morgon få bli väckt av min jollrande son bredvid mig gör mig HAPPY!! Dagen kan inte starta på ett bättre sätt :)

Lena skriver:

Gillat på Fb!
Det som gör mig Happy i hjärtat är mina 2 barn, Oliver 1,5 år & Siri 2 månader. Var deprimerad och hade enorm ångest över att jag blev gravid igen när min son bara var 8 månader, kändes som jag berövade han tid från mig när jag hade så ont i kroppen av graviditeten och han var så liten fortf. Men nu kunde jag inte vara mer lycklig med mina 2 hjärtan, även om det kommer ta ett tag att komma över ångesten :)

Rebecca Ekman skriver:

Gillar på facebook :)
En sak som gör mig happy är när mina tre pojkar, 5 och 2 år leker tillsammans och skrattar så de kiknar. Då känner jag mig otroligt rik och HAPPY :)

Jennifer Stenholm skriver:

Hej Evelina!
Vad som gör mig riktigt, riktigt lycklig, det är faktiskt jag. Efter många år av motgångar och tråkiga händelser i livet har jag insett att jag inte alls kan styra min vardag så som jag vill, och ibland är det väldigt jobbigt!

På den senaste tiden har jag kommit underfund med att det bästa receptet på lycka, är att vara tillfreds med mig och vem jag är :) Ibland kan det göra mig så glad att jag bara spritter i kroppen ;) Min underbara tvååring gör ju inte livet mindre lyckligt heller!

Har gillat på Facebook och håller tummarna! Skulle bli en perfekt present till mig själv då jag fått mitt första socionomjobb! :) Kram!

Jessica Y skriver:

Det som gör mig happy, är ju som för alla föräldrar min älskade fina barn. Även om det kan vara tuffa dagar med två tonåringar så är de ändå de allra finaste ungarna som finns. Jag är 38 år nu och mina barn tycker jag är lastgammal och fattar ingenting, men sen säger de alltid godnatt mamma älskar dig. Då känns det så härligt i mamma hjärtat.

liselotte skriver:

Är gärna med och tävlar om en så fin ring. Riktigt lycklig blir jag när mina barn är glada och mår bra, är de lyckliga blir jag riktigt lycklig.
Gillar på facebook, liselotte andersson

Aldis skriver:

Det som gör mig happy varje dag är självklart min familj min son 3år och min man. I år firar vi 10 årig bröllopsdag och är lika kär och happy idag som för 10 år sedan. Jag har även gillat på FB. Kram

Rebecca skriver:

HAPPY blir jag av mina vänner som alltid finns där för mig. Egentligen skulle jag vilja att varenda en av DEM fick en sån här vacker ring, men skulle JAG få den skulle den ständigt påminna mig om vilken tur jag har med mina underbara, fantastiska vänner jag har runt mig. De är min sol alla dagar, alla gånger!

Gillar självkart Sahara Silver på Facebook, älskar deras stilrena smycken och har samma örhängen som dig sedan tidigare.

kristin skriver:

hei…Det som gjør meg riktig happy er mine tre barn på 18,16 og 10,de betyr alt for meg og svært mye kjenner jeg på det nå for jeg står midt i en skilsmisse..Hadde kanskje blitt riktig så glad med en happy ring også:) Tusen takk for alt du deler på bloggen din,godt å se man kan reise seg etter brudd,jeg har akkurat begynt på min vei og føler meg så liten,derfor titter jeg innom bloggen din og får litt mer mot,..

Lisa skriver:

Hej!
Har gillat på facebook. Det som gör mig riktigt HAPPY är att umgås med min stora, fina, härliga familj och mina 7 syskonbarn som alltid ger mig ett stort leende, inifrån och ut! :) Se alla syskonbarn, från 11-åringen till tvillingarna på 4 månader utvecklas och bli så fina människor! Lycka! :) Sen blir jag såklart också glad av att kika in på din blogg, du sprider så mycket fin energi Evelina! Kram

Titti Kristoffersson skriver:

Har gillat på fb!

Att få ha en frisk och välmående familj som jag älskar över allting annat, att ha en bästa vän som man kan göra precis allting med, att känna mig tacksam och lyckling varje dag när jag vaknar, och att FÖLJA MITT HJÄRTA NO MATTER WHAT……. Det gör mig riktigt HAPPY!!

Tack för en fin blogg! Kram kram

Lisa M skriver:

Jag har inte gillat på Fb, varav jag inte har någon men tänker tävla iaf :-)

Det som gör mig glad är givetvis min familj, make & 2 pojkar. Och det där vi tar för givet; att må bra och vara friska. Att få ha hälsan och föra små saker för varandra. Jag blir glad av att titta på min familj helt enkelt.

Ida skriver:

Gillar på Facebook sen länge! Vad som gör mig happy är att ha en bra fungerande vardag. Veta att barnen trivs på förskolan medans jag får trivas på mitt jobb. Att vi lyckas bibehålla rutiner och att jag får min träning att fungera med alla oregelbundna tider vi har i detta hus! Lägg till lite guldstunder och skogsvistelser till en fungerande vardag så är jag mer än happy!

Angelica skriver:

Åhhh, vilken fin ring!! Det som gör mig riktigt happy är att se mina två barns glädje när vi hittar på roliga saker, tex Astrid Lindgrens värld som vi besökte tidigare i veckan. Deras glädje smittar helt klart och gör mig riktigt lycklig! En annan sak som gör mig riktigt happy är att det nu inte är alltför länge tills vi ska få träffa lill*n som växer i min mage:)

Gillar naturligtvis på Facebook!

Tack för en toppen blogg!

Emma skriver:

Något som gör mig riktigt happy är min dotter. Spelar ingen roll hur dålig dagen har varit. Hennes leende, skratt och bara att se henne gör mig otroligt happy. Vilken tur jag har som får vara mamma till en så underbar liten sjävlständig varelse. Kärleken till ens barn måste nog vara bland det finaste som finns.

Har gillat på fb.

Johanna H skriver:

Något som gör mig riktigt happy är helt klart min Man och min familj. Vad vore jag utan dom? Är så lycklig över att ha dessa fina människor i mitt liv. Något annat som gör mig väldigt Happy är att jag och min man kommer får träffa vårt första barn inom några veckor. :)

Jeanette skriver:

Jag är en oldie (46) som läst vad du skriver länge. Det spelar inte så stor roll om man är 23,34 eller 46, livet går upp och ner. Glädjen och sorgen vandrar hand i hand.
Det som gör mig riktigt HAPPY är att jag trots att jag varit gift, skild, ensamstående mamma, student allt i bland i en salig röra vågade följa mitt hjärta och helt enkelt bara följa livet när det ändrade riktning.
Jag bröt min förlovning för jag träffade den allra vackraste människan jag sett. Vi flyttade i hop från dag 1 och har nu varit ett par i 2 år.
Mamma blev inte glad ( blir de någonsin det?) men alla andra har välkomnat mitt hjärtas kära❤
Så jag är HAPPY varje dag jag får vakna vid hennes sida och säga att ”jag väljer dig idag”
…..och så har jag likat sidan på FB:-)
Kram Jeanette

Sanna skriver:

Jag har gillat på FB (Sanna Kaakinen), och allra gladast är jag när jag får spendera tid med min dotter utan en massa måsten som allt för ofta finns i vardagen. Att bara få se henne leka, skratta och njuta av livet ger mig lycka.

Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

/

/

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>