Skrivet: 2015-03-03, 20:11
#1
Köttbullsrullning pannkakssmet matenkät
jag roar mig med för att uppväga den trista köpepizzan i dag och rullar köttbullar för glatta livet som nu steks...och ha middagen klar när vi slutar i morgon ganska sent. ( maken är bortrest på jobb)
Pannkakssmet gör jag 2-3 ggr i veckan till frukost dagen efter. Perfekt att låta svälla under natten och lite nyttigheter som havregryn och sånt till blir det gott och nyttigt
Funderar på det här med matlagning och matvanor.
-Förbereder ni mycket mat som ni bara kan ta fram och värma eller göra bara lite med i veckorna?
-Äter ni grönsaker till alla mål?
-Äter ni något vegetariskt varje vecka?
-Hur ofta äter ni fisk?
-Hur ofta köper ni helt färdig mat av något slag?
-Hur mycket tid lägger ni på matlagning i snitt i veckan?
-Den perfekta vardagsrätten är...?