En som tål (hög) värme och inte har någon stark egensmak? Med tanke på smaken hade jag sagt raps- eller solrosolja, vet dock inte vilken som tål värme bättre.
6
En som tål (hög) värme och inte har någon stark egensmak? Med tanke på smaken hade jag sagt raps- eller solrosolja, vet dock inte vilken som tål värme bättre.
Ja det lär väl inte vara olivolja som är bäst t ex Men jag hoppas att raps kan funka. Solrosolja har jag för mig att jag har nån anledning att ogilla men jag vet inte vilken
11
Ja det lär väl inte vara olivolja som är bäst t ex Men jag hoppas att raps kan funka. Solrosolja har jag för mig att jag har nån anledning att ogilla men jag vet inte vilken
När jag var lite använde vi bara solrosolja och det var ju i stort sett bara då olja användes i vårt hem. Numera, vid de ytterst få tillfällen då jag äter fondue, använder jag rapsolja, för att den tål höga temperaturer och inte direkt ger någon smak (och för att det är den olja vi har hemma, förutom olivolja).
13
När jag var lite använde vi bara solrosolja och det var ju i stort sett bara då olja användes i vårt hem. Numera, vid de ytterst få tillfällen då jag äter fondue, använder jag rapsolja, för att den tål höga temperaturer och inte direkt ger någon smak (och för att det är den olja vi har hemma, förutom olivolja).
Då kör jag på rapsolja, för det är vad vi använder förrutom smör till stekning och så annars med.
14
Då kör jag på rapsolja, för det är vad vi använder förrutom smör till stekning och så annars med.
Kära besökare.
Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.
Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.