Aktivitetsguiden » Idre Fjäll - vinter
Idre Fjäll - vinter

Idre Fjäll - vinter

Välkommen till snösäkra Idre Fjäll!

Vår skidanläggning ligger på toppen av Gränjesvålen, omgiven av flera mäktiga fjälltoppar och med milsvid utsikt över norska fjällen.
Med 40 nedfarter i alla väderstreck, 82 km preparerade längdspår och massor av bra boende är Idre Fjäll en av Sveriges största skidanläggningar. Förutom bra skidåkning finns här massor av andra spännande aktiviteter. Skoterturer, vedeldad badtunna,rid- och slädturer, hundspann och ett stort aktivitetscenter med bl.a bowling, bad, gym och sporthall.

I vår Snowsport School finns allt från skidcoach till privat- och grupplektioner, för både barn och vuxna.
Tanken är att utveckla eller återupptäcka skidåkningen så att det blir ett livslångt nöje, oavsett om det är alpint eller på längden.

Bor gör du i våra välutrustade stugor och lägenheter med ski in- ski out läge, eller på fjällvärldens mysigaste hotell, Pernilla Wiberg Hotel. Allt boende har gångavstånd till aktiviteter och restauranger. På Idre Fjäll finns många olika matställen med allt från caféer, vår mysiga våffelstuga till förstklassig mat på Pernilla Wiberg Hotel. Idre Fjäll ligger i norra Dalarna ca 46 mil från Stockholm.

 

Mysneakers | Asics x Andersson Bell Gel 1090 Grey - 1203A115-025

Kontaktuppgifter till Idre Fjäll - vinter

Telefon växel: 0253-400 00
Telefon bokning: 0253-410 00
E-post: bokning@idrefjall.se
Hemsida: http://www.idrefjall.se/

Adress till Idre Fjäll - vinter

Idre fjäll, , 790 91   IDRE