Aktivitetsguiden » Köpingbadens Camping
Köpingbadens Camping

Köpingbadens Camping

En familjecamping vid Köpingsviksbukten som är en av Ölands finaste sandstränder
 
Campingen ligger i direkt anslutningen till sandstranden med en egen 125 meter lång badbrygga med stort soldäck. Längst ut hittar du Bryggan Bar och på stranden Restaurang Sinus. Vi har en egen livsmedelsbutik som erbjuder nybakat bröd och ett brett sortiment. I pausen mellan sol och bad finns äventyrsgolf, tennis, beachvolley och cykeluthyrning att tillgå.
 
Vill ni bo i stuga så erbjuder vi 4 stugor av hög standard med smakfull inredning. 42 kvm 4+2 bäddar, fullt utsrustade med kök, matplats, braskamin, TV, tvättmaskin, WC/dusch, förråd, uteplats i söderläge till viss del under tak. Läget är strandnära med havsutsikt.
I ”Nästet” bor ni för er själva i 3 charmiga små hus med egen trädgård och en alldelses egen strand. Ostört men ändå nära till allt, belägna i södra änden av bukten.
Hus 1: Kök utrustat med spisplatta, micro, kaffe-bryggare, vattenkokare, diskho, kyl och frysfack  och TV.  Hus 2: Toalett och dusch. Hus 3: Sovstuga med plats för 2 personer.
 
Campingen har ca 140 platser med el i 4 pris-kategorier. Tältplats på avgränsat grönområde. Inom tältområdet finns även ställplatser utan el för husbil. 
Alla platser har tillgång till servicebyggnaden som tillhandahåller duschar, wc, handikapp-wc, kök, diskstation utomhus, latrintömning, tvättstuga och sophantering. 
Vi är en familjecamping och tillämpar därför en åldersgräns på 20 år. Husdjur är välkomna. 
 

Kontaktuppgifter till Köpingbadens Camping

Telefon: 0485-723 46
 

Adress till Köpingbadens Camping

Köpingbadens Camping, , 387 50  KöPINGSVIK