Annons:
 Aktivitetsguiden » Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus
Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern är fullspäckat med barn- och ungdomskultur i alla tänkbara former. Hit kan du komma och se en konsert, måla, fika, krypa, dansa, läsa en bok, låna ett våffeljärn, spela gitarr, gå på teater eller bara hänga. Vi finns vid Sergels Torg, i Skärholmen, i Vällingby - och under sommaren i hela Stockholm med Parkteatern. Vi ses!
 

Teater
Den 2 september är det nypremiär för succén Mio, min Mio på Stora scenen. Marionetteatern spelar under hösten Da-Da-Da - teater för bebisar, Ulf Starks fina Systern från havet samt Papper – en ordlös saga om livet i regi av Bernard Cauchard. Barn- och ungdomsscenen i Skärholmen har urpremiär den 8 september för Panik i flickrummet - om Lili vars största dröm är att spela elgitarr i punkbandet Purple Jackets.

Da-Da-Da

Klara, färdiga, konsert!
Stockholms enda renodlade musikscen för barn bjuder på musik för hela familjen. Njut av konserter i världsklass tillsammans med vår ständige värd Nassim Al Fakir!

Utställning
Vår interaktiva utställning Pettson & Co är öppen hela sommaren och ger både barn och vuxna chansen att kliva rakt in i Sven Nordqvists fantastiska värld. Kom och lek!

Dans
Hos oss kan du dansa vare sig du är liten eller stor! På Rum för barn kör vi Fredagsdans varje vecka. Megashop är en öppen och gratis streetdansträning för alla åldrar - både i Kulturhuset vid Sergels Torg och i Kulturhuset Stadsteatern Vällingby.

Film
Ta med barnen till Klarabiografen. Här visar vi gamla och nya filmer för våra unga besökare.

Biblioteken
På barn- och ungdomsbiblioteken Rum för Barn (0-10 år) och Lava Bibliotek & Verkstad (14-25 år) kan du låna böcker, måla, läsa, laga mat, trycka t-shirts, DJ:a eller bara vara. TioTretton har en tid varit stängt för ombyggnad men nyöppnar igen i höst.

Parkteatern
Parkteatern spelar hela sommaren i hela Stockholm. Alltid med fri entré. Så håll utkik på webben – för våra yngre bjuds det på allt från konsert med Pettson och Findus,  till Clownen Manne och barnsånger från hela världen. Bland mycket annat.  

Kulturhuset Stadsteatern Stockholm
 

Webb: www.kulturhusetstadsteatern.se/Barn--Ung

Facebook: www.facebook.com/kulturhusetstadsteatern

Instagram: www.instagram.com/kulturhusetstadsteatern

 

Kontaktuppgifter till Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kontaktuppgifter till Kulturhuset Stadsteatern
Telefon: 08 506 20 200
E-post: kundtjanst@stadsteatern.stockholm.se

Adress till Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, Sergels torg, 111 51  STOCKHOLM
Annons