Annons:
 Aktivitetsguiden » Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus
Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern är fullspäckat med barn- och ungdomskultur i alla tänkbara former. Hit kan du komma och se en konsert, måla, fika, krypa, dansa, läsa en bok, låna ett våffeljärn, spela gitarr, gå på teater eller bara hänga. Vi finns vid Sergels Torg, i Skärholmen och i Vällingby. Dessutom turnerar vi Stockholm runt med Kretsteatern under vintern och med Parkteatern under sommaren. Vi ses!

Teater

Succéföreställningarna "Mio, min Mio" och "Billy Elliot" fortsätter sina segertåg även under hösten på Stora scenen. Marionetteatern, som håller till på våning tre i Kulturhuset, spelar "Da-Da-Da" – teater för bebisar, Ulf Starks fina "Systern från havet."
- An apocalyptic love comedy. På barn- och ungdomsscenen i Skärholmen spelas "Panik i flickrummet", om Lili vars största dröm är att spela elgitarr i punkbandet Purple Jackets.
 
 
Klara, färdiga, konsert!
Stockholms enda renodlade musikscen för barn bjuder på musik för hela familjen. Njut av konserter i världsklass tillsammans med vår ständige värd Nassim Al Fakir! Under hösten blir det jazz, hip hop, beatbox och allsång – bland mycket annat. 
 
Dans
Hos oss kan du dansa vare sig du är liten eller stor! Den 11 november är det Babyrave med DJ:s, discoljus och ballonger. I november gästar Dansistan vår scen i Skärholmen för fyra dagars dansfestival. På Rum för barn kör vi Fredagsdans varje vecka och vid Sergels Torg och i Vällingby kan du besöka Megashop som är öppen och gratis streetdansträning för alla åldrar.
 
Film
Ta med barnen till Klarabiografen i Kulturhuset. Under hösten visas bland annat Märta Proppmätt, Cloudboy och Oddjob-filmen Jazzo-festen. Även Skärholmen har numera en biograf där det visas film
från olika delar av världen för både vuxna och barn.
 
Biblioteken
På barnbiblioteken Rum för Barn (0-10 år) och TioTretton (10-13 år) kan du låna böcker, måla, läsa, laga mat, trycka t-shirts, DJ:a eller bara vara. Under Läslovsfestivalen den 31 okt-3 nov kan du som är 6 år och äldre träffa dina favoritförfattare, gå på manga-workshop bland mycket annat spännande.

Kontaktuppgifter till Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Webb: www.kulturhusetstadsteatern.se/Barn--Ung
Facebook: www.facebook.com/kulturhusetstadsteaternbarnung
Instagram: www.instagram.com/kulturhusetstadsteatern

Kontaktuppgifter till Kulturhuset Stadsteatern
Telefon: 08 506 20 200
E-post: kundtjanst@stadsteatern.stockholm.se

Adress till Kulturhuset Stadsteatern - Alla barns kulturhus

Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, Sergels torg, 111 51  STOCKHOLM
Annons