Aktivitetsguiden » Leksand Sommarland
Leksand Sommarland

Leksand Sommarland

Leksand Sommarland slog upp portarna 1984 och den fantastiska anläggningen i hjärtat av Dalarna bjuder på allt du och din familj kan önska. Vid Siljans kant väntar ett stort vattenland, karuseller, motoraktiviteter och mycket annat skoj.

Kasta dig ut i vår Zipline, en 300 meter lång linbana där du svävar över parken. Förra sommaren invigdes våra höghöjdsbanor och på vår boendeanläggning i direkt anslutning står en sprillans ny äventyrsgolfbana redo för små och stora spelare.

Campingen har 2400 bäddar fördelade i 222 hus och 384 tomter. Välj mellan mysiga små krypin utan wc och dusch eller en lyxig strandvilla med egen bastu och stor terrass och utsikt över vattnet! Eller något däremellan. Vi vågar säga att vi har något för alla smaker och plånböcker.

Till i år har vi utökat campingen med fler och större platser för husvagn och husbil samt byggt ett nytt servicehus med bla familjerum. På campingen finns även en mysig restaurang bredvid den härliga stranden. Vårt underhållningsteam gör att ingen kväll blir tråkig och poolen med två vattenrutschkanor gör att leken aldrig behöver ta slut.

Fina paketpriser på boende och entre. Titta in på vår hemsida, www.leksandsommarland.se eller ring oss på 0247-13800 med dina funderingar.

 

Kontaktuppgifter till Leksand Sommarland

Bokning och förfrågningar: 0247-138 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.leksandsommarland.se

Adress till Leksand Sommarland

, Siljansvägen 75 , 793 90  LEKSAND