Stockholms län

En gammal 1800-tals ladugård har genomgått en stilig renovering och är världens enda konst- serie- och leksaksmuseum med egen djungel.

Läs mer »
Stockholms län

Kom och dansa loss med din bebis! Det blir mycket gung, rytm och närhet.

Läs mer »
Västra Götalands län Som att jag ska bestiga Mount Everest på tio minuter Teaterföreställning på Backa Teater. Från 10 år. Ibland händer det något som delar in livet i ett före och ett efter. Läs mer »
Stockholms län

Birkagården har, sedan 1912, som mål är att skapa mötesplatser, bl.a. genom kultur, kurser, sagoverkstad, kollo, förskolor och fritidsklubb.

Läs mer »
Västra Götalands län Historia och samtidskonsti skön förening Välkommen till ett museum som sjuder av liv! Läs mer »
Västra Götalands län

Vart skulle du resa om du fick välja helt fritt?Skulle du uppleva naturens under på savannen, äventyr långt in i djungeln eller ett besök i Nordens skogar?

Läs mer »
Stockholms län

Sveriges största filmupplevelse! På Naturhistoriska riksmuseet ligger kupolbiografen Cosmonova som visar filmer i världens största filmformat IMAX och i digital 3D.

Läs mer »
Stockholms län

Stig in på Dansmuseet och upptäck ett museum i rörelse! Följ med på en resa i världen, till olika danskulturer.

Läs mer »
Västra Götalands län Historiska upplevelser i underskön miljö Välkommen till en lika vacker som unik miljö med bruksjärnväg och historiska byggnader för smedja, gjuteri och ett träsliperi för tillverkning av papper. Läs mer »
Stockholms län

Hur var det att leva för hundra år sedan? Följ med på en tidsresa och upplev med egna ögon!

Läs mer »