Västra Götalands län Som att jag ska bestiga Mount Everest på tio minuter Teaterföreställning på Backa Teater. Från 10 år. Ibland händer det något som delar in livet i ett före och ett efter. Läs mer »
Västra Götalands län Historia och samtidskonsti skön förening Välkommen till ett museum som sjuder av liv! Läs mer »
Västra Götalands län

Vart skulle du resa om du fick välja helt fritt?Skulle du uppleva naturens under på savannen, äventyr långt in i djungeln eller ett besök i Nordens skogar?

Läs mer »
Västra Götalands län Historiska upplevelser i underskön miljö Välkommen till en lika vacker som unik miljö med bruksjärnväg och historiska byggnader för smedja, gjuteri och ett träsliperi för tillverkning av papper. Läs mer »
Västra Götalands län En tidsresa till medeltiden Välkommen till platsen för en av Sveriges största medeltida städer. Läs mer »
Västra Götalands län Lust och inspiration med hållbara perspektiv Välkommen till ett eldorado för dig som söker lust och inspiration med hållbara perspektiv. Läs mer »
Västra Götalands län Upptäcktsresor i tid och rum Välkommen till Sveriges äldsta museimiljö – ett British Museum i miniatyr. Läs mer »
Västra Götalands län I Angereds stadspark, mellan köpcentrat vid Angereds centrum och Angered Arena, hittar du Göteborgs tredje utflyktslekplats. Den har cirkustema, både vad gäller färg, form och lekredskap. Läs mer »
Västra Götalands län Änggårdsbergen är ett omtyckt stycke stadsnära natur. Läs mer »
Västra Götalands län På Göteborgs största inomhusmarknad finns det alltid saker att göra och se. I den sköna atmosfären träffar du härliga människor, köper roliga prylar eller säljer dina gamla saker. Läs mer »