Hela Sverige Ett av Mälarens mest besökta utomhusbad är Björnöbadet. Det är beläget på Björnöns västra sida mitt på ön. Läs mer »
Stockholms län Farsta strandbad är ett populärt strandbad vid sjön Magelungen i Farsta strand. Hit lockas många besökare såväl under vinterhalvåret som under sommarhalvåret. Läs mer »
Stockholms län Sjön Flaten är en av Stockholms renaste badsjöar. Vid Flatenbadet finns bryggor på flera platser och ett hopptorn. Sommartid finns servering och minigolfbana i anslutning till badet. Läs mer »
Hela Sverige Badplatsen i Gäddeholm ligger cirka 12 km utanför Västerås (cykelväg). Det finns en sandstrand med brygga och en fin lekplats samt toaletter. Läs mer »
Stockholms län Ett mindre strandbad med sandstrand, brygga och en större gräsyta. Badet är omgivet av park och villabebyggelse. En liten parkering finns i anslutning till badet invid Hässelby strandväg. Läs mer »
Stockholms län Klippbad öster om Västerbron. Vid klippbadet finns en livräddningsstation. Toaletter finns vid Långholmens strandbad väster om klippbadet. Läs mer »
Stockholms län Långsjöbadet är ett allmänt bad som sköts av Stockholms stad. Badet ligger vid Strandängsstigen i stadsdelen Långsjö. Badet har en barnvänlig sandstrand samt stora gräsytor. Läs mer »
Stockholms län Badet ligger nära Essingeleden och det finns båtklubbar på vardera sida om badet ca 200 meter bort. Det går en väg ända ner till parken.Badet består av en brygga med badstege. Läs mer »
Stockholms län Den här badplatsen vid Mälaren består av sand, gräs och lekytor.På detta bad hittar ni ett högt hopptorn, lekplats med gungor och rutschkana och möjlighet att grilla på anvisad plats.Det finns även et Läs mer »
Stockholms län Stort strandbad i närheten av Hässelby strands tunnelbanestation. Stor plan gräsyta leder ner till badstranden. På sidan av stranden finns en inhägnad plats med gungor. Läs mer »