'Paw Patrol'-valparna gör comeback på bioduken.
"Paw Patrol"-valparna gör comeback på bioduken.

Då har nya Paw Patrol-filmen premiär i Sverige

De omåttligt populära hundarna från "Paw Patrol" är tillbaka på bioduken. Den här gången i den spännande filmen "Paw Patrol: Storfilmen", en uppföljning på "Paw Patrol: Filmen". Här är allt du behöver veta om valparnas nya äventyrsfilm.

"Paw Patrol" är en populär kanadensisk animerad tv-serie för barn. Serien skapades av Keith Chapman och hade premiär på Nickelodeon i USA i augusti 2013.

Vad handlar "Paw Patrol" om?

Serien handlar om en pojke vid namn Ryder som leder en grupp sök- och räddningshundar kända som "Paw Patrol". Varje hund har en särskild uppgift och är utrustad med en unik uppsättning redskap som hjälper dem att hantera olika typer av nödsituationer. Till exempel, Marshall är brandhunden, Chase är en polis och spionhund, Rocky är återvinningshunden, Rubble är bygghunden, Zuma är vattenräddningshunden, och Skye är en flyghund.

I varje avsnitt ställs teamet inför olika utmaningar, men de löser alltid problemen tillsammans som ett team, vilket understryker vikten av samarbete och vänskap.

Då har "Paw Patrol: Storfilmen" premiär i Sverige

2021 släpptes första filmen med valparna från "Paw Patrol", då släpptes nämligen "Paw Patrol: Filmen". 2023 återvänder de fyrbenta vännerna till bioduken, den här gången i äventyrsfilmen "Paw Patrol: Storfilmen", regisserad av Carl Brunker.

Filmen är en fortsättning på första filmen och handlar om när en meteor slog ner i valparnas stad som gav "Paw Patrol"-hundarna magiska krafter.

Om den nya filmen följer samma format som Tv-serien, kan vi förvänta oss en underhållande berättelse med action, äventyr och hjärtvärmande stunder av samarbete och vänskap.

"Paw Patrol: Storfilmen" har premiär i Sverige den 27 oktober 2023.

Powered by Labrador CMS