Allt i hemmet

Hemmagjorda julklappar – bra tips på klappar du kan göra själv

Hemmagjorda julklappar kan bli väldigt personliga och du har roligt under tiden. Dessutom behöver du inte lägga en massa onödiga pengar och julklapparna blir väldigt uppskattade av dina käraste. Här kommer massor med bra tips på julklappar du kan göra själv hemma.

Eget fotoalbum till julklapp

Hemmagjort fotoalbum är en riktig klassiker. Den här hemmagjorda julklappen kommer bli väldigt uppskattad och är bra att ge till sina närmaste. Att göra en egen fotokalender är inte alls svårt. Du kan bara köpa en kalender med tomma blad där du sedan klistrar in dina egna foton, teckningar, låttexter eller varför inte poesi? Perfekt tillfälle att klippa och klistra med barnen!

Virkade julklappar till dina käraste

Gör eget gosedjur till dina förväntansfulla barn. Detta är en perfekt julklapp för dig som är duktig på att virka! De små barnen kommer älska den och detta är ett bra tillfälle att träna på din virkningteknik. Några coola grillvantar till pappa? Denna julklapp går alltid hem! Passa på att virka några mysiga sockor och vantar eller varför inte en fin röd halsduk? Ett örngott med fint broderi kommer också alltid till användning!

T-shirts med personligt tryck

Detta är en rolig julklapp att ge bort! En hemmagjord t-shirt blir personlig där du kan välja det tryck som passar personen bäst. Det finns massa snygga färger att välja mellan i hobbyaffärer och är så enkelt att göra. Du kan använda dig av bokstäver som redan är tryckta i plast och sedan lägga dessa över tröjorna som schabloner. Därefter kan du dutta över färgen med en pensel!

Måla dina egna tavlor

Varför inte ge bort några fina tavlor till jul? Är du kreativ är detta ett bra tillfälle att ge dina närmaste något minnesvärt. Ett annat bra jultips är att dekorera eller måla tomma äggkartonger och fylla med godsaker som badbomber, ljus eller kinderägg till barnen!

Hemmagjort julgodis

Det är väldigt trevligt att göra sin egna chokladask och fylla den hemmagjorda chokladpraliner. Detta är en uppskattad julklapp som passar nästan alla. Att göra sitt egna godis är också kul! Till exempel kan du koka karameller och smälta choklad i olika former och göra dina egna klubbor. Lägg lite extra kärlek så går det att få till riktigt fina grejer!

Ge bort godsaker till jul

Här kommer några klassiker att ge bort till jul! Det så kul att göra sin egen äppelmos eller koka sin egna sylt. Plocka de bär du älskar och ge bort antingen som sylt eller saft. Koka din egna sylt och sätt på små fina etiketter på köpta små glasburkar. Du kan också laga din egna senap eller chutney och lägga i fina glasburkar. Inlagda saffranspäron är också en hit till jul!

SPA- kit till julklapp

Varför inte ge bort en korg med hemmagjorda tvålar till jul? Ett spa-kit till julklapp där du fyller en korg med badbomber, badgel eller varför inte några badkulor? Detta är en billig och omtyckt julklapp och ett väldigt kul pyssel för hela familjen!

Hoppas du fick inspiration till julklappspysslet!

Powered by Labrador CMS