Annons:
Branschorganisationen för Barn- och Babyprodukter presenterar i samarbete med Allt för föräldrar de produkter som nominerats till Besökarnas favorit 2012. Den 18:e oktober samlar Branschorganisationen sin jury för att utse Årets Nyhet 2012 .

Tycker juryn och föräldrarna lika? Var med och rösta fram Besökarnas favorit 2012 bland de elva produkterna som är nominerade till Årets Nyhet 2012. Rösta nedan!
YOYO, BABYZEN från ReiRei
Motivering: Den mest kompakta barnvagnen du kan föreställa dig (52x44x18 cm ihopfälld), och den första barnvagnen som kan tas som kabinbagage på flyget. Fälls ihop eller fälls upp på mindre än några sekunder.
ERGO SADDLE från SEGR Sverige
Motivering: En unik högmatstol är svensk designad och mönter-skyddad för Euopa,Usa, deisgner Lisa Jonsson och Anna Johansson, barnet sitter som i en sadel vilket är ergonomiskt riktigt sätt att sitta på.
Stowaway, Ergobaby från ReiRei
Motivering: Den första ergonomiska bärselen som är så kompakt att den ryms i sin egen ficka. Avskalad design utan att göra avkall på egenskaper, fungerar som en vanlig Ergobaby bärsele, dvs 3 bärpositioner, från nyfödd till 20kg, ergonomisk samt miljövänlig.
Bulglass från Tröstisar
Motivering: En Bulglass är en produkt som inte finns på marknaden och där fokus är tröst när barn slår sig hemma. Det finns ingen annan produkt i världen som både kyler, kan gosas med och sedan ätas upp.
AeroSleep Kudde från ReiRei
Motivering: Kudde med hög säkerhet och komfort tack vare maximal luftgenom strömning genom kuddens 3D-struktur som består av 95% luft.Barnet vilar på luft.
Philips Avent Grown Up Cup från Valora Trade
Motivering: Philips Avents revolutionerande Grown Up Cup (”vuxenmugg”) har en unik spillsäker ventil som aktiveras med läpparna. Barnet kan enkelt dricka på samma sätt som från en vanlig kopp men det blir inget spill när den inte används.
Origami by 4 moms från Careb
Motivering: Barnvagnar har inte förändrats på årtionden – tills nu! Barnvagnen har en el-generator som laddar sig själv och din mobil när den rullar. Den har belysning på chassit, en LCD-panel. Origami fälls upp och ner med en knapp En världnyhet!.
B.box Baby Bottle från My Little Star
Motivering: B.box Baby Bottle är en flaska som gör matningen lite lättare, roligare, mer funktionell och med en utsökt design. B.box Baby Bottle är flaskan som underlättar för föräldrar på språng. B.box Baby Bottle SNABBT - LÄTT - HYGIENISKT.
SKRUBBER från 4P
Motivering: Innovativ produkt som förenklar vardagen för den aktiva småbarnsfamiljen, enkelheten samt att den är skonsam både för miljön och det lilla barnet!.
YOOMI från RollAbout
Motivering: Den moderna barnfamiljen blir mer mobil. Vi värde sätter produkter som anpassar sig efter oss och vår livsstil och inte tvärtom. YOOMI möjliggör att på resande fot, enkelt mata ditt barn under en lång tid, när barnet själv vill.
Bilbarnstolskoncept från OY Klippan
Motivering: Bilbarnstolskonceptet uppfyller de kommande kraven i (I-size) normen för bilbarnstolar. Två bilbarnstolar täcker en användningstid från nyfödd till 10 år. Triofix kan monteras bakåtvänd och framåtvänd på samma bas.
Ange din e-postadress (endast för kontroll)
Annons