Familj

Elsa från Frost Cosmopolitan

10 Disneyprinsessor som småbarnsföräldrar

Nog kan vi tänka oss att Disneyprinsessorna blir äldre, skaffar familj och barn precis som många av oss andra gör? Isaiah Stephens har illustrerat Disneyprinsessorna och några av deras prinsar som föräldrar i Cosmopolitan.

Vi har pratat med Isaiah om hur idén för bilderna kom upp och hen berättade att Cosmopolitan bad honom illustrera en serie bilder av mammor och av kvinnor som väntar barn. Han fick en lista med förslagna teman och kom upp med några egna, men kom snabbt fram till att han ville illustera några av Disneys karaktärer. Isaiah ville få med alla olika stadier i början av föräldraskapet.

I wanted to try and highlight some of the major events/scenarios a parent of an infant/toddler would go through. Funny momtent, tender moments, and a few in-between, sa Isaiah när vi pratade med honom.

Isaiah själv har inga egna barn men vi tycker ändå att han har fångat några fina ögonblick som en småbarnsförälder kan uppleva. Hans egen favorit är bilden med Elsa från Frost, vilken är din?

1. Elsa från Frost

2. Rapunzel och Flynn från Trassel

3. Pochahontas

4. Askungen

5. Jasmin och Aladdin

6. Tiana och prins Naveen från Prinsessan och Grodan

7. Den lilla sjöjungfrun Ariel

8. Törnrosa och prins Philip

9. Mulan och Li Shang

10. Belle från Skönheten och Odjuret

Vill du kolla in Isaiahs Instagram där han publicerar fler illustrationer? Han heter isaiahks_art och du hittar till den här!

Powered by Labrador CMS