Annons:
10 filmer perfekta att se i vår

10 filmer perfekta att se i vår

Under våren avlöser högtiderna varandra. Påsk, Valborg, Kristi Himmelsfärd - det de alla har gemensamt är: långledighet. Detta innebär att en mysig filmkväll nästan är obligatorisk! 

För finns det något skönare än att kura ihop sig framför en bra film när barnen har somnat? Med SF Anytime skapar ni biomyset hemma, och får tillgång till de senaste filmerna direkt från soffan. Det bästa av allt är att ni endast betalar det ni tittar på, och slipper alltså både medlemsavgift, abonnemangskostnad och bindningstid.

Biomörker i all ära, men med en filmkväll i hemmets ljuva vrå kan ni verkligen slappna av och njuta av både varandras sällskap och bra underhållning. 

Här är 10 filmer som är perfekta för er föräldrar att se i vår!

 

Solsidan

Komedi, drama

Anna och Alex förhållande krisar, Fredde får egna problem när han slits mellan sin vänstervridne far som dyker upp ovälkommen och sin tonårsson Victor som är rebellisk. Medan Ove och Anette vill bli gravida och behöver hjälp med det. En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov. 

Läs mer här!

 

All inclusive

Komedi, drama

Ditte, en kaotisk kvinna i 30-årsåldern, och hennes överkänsliga lillasyster Sigrid, tar med sig mamman Lise till Malta för att fira hennes 60-årsdag och för att muntra upp henne under en svår period i livet. Lise har blivit övergiven av sin man, och deras barn är nu oense om hur de ska göra sin mamma glad igen, vilket leder till intriger och dramatik på chartersemestern.

Läs mer här!

 

Marshall

Drama

Den sanna historien om den unge advokaten Thurgood Marshall som blev den första afro-amerikanska domaren i Högsta Domstolen i USA och rättegångsfallet som banade vägen för Marshall. Under rättegången stred han sida vid sida med advokaten Sam Friedman som inte hade någon erfarenhet av kriminalfall. Fallet de tog sig an blev en stor utmaning, att försvara den svarta chauffören Joseph Spell som blivit anklagad av sina vita uppdragsgivare Eleanor Strubing för sexuellt ofredande och mordförsök.

Läs mer här!

 

A Bad Moms Christmas

Komedi

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Som om det inte vore nog måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: deras egna mammor. Finns att köpa nu och att hyra från 9/4.

Läs mer här!

 

Daddys Home 2

Komedi

Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys machopappa och Brads känslosamma pappa och julfriden är som bortblåst. Finns att köpa nu och att hyra från 9/4.

Läs mer här!

 

Breathe

Drama, romantik

Begåvad, snygg och med hela sitt liv framför sig blir Robin plötsligt förlamad av Polio. Mot läkarnas råd tar Robins vackra fru Diana med honom hem och med kärlek och beslutsamhet inleder hon sin kamp för att Robin och andra drabbade ska få leva så normalt som möjligt. Tillsammans vägrar de bli offer för hans lidande och deras humor och livslust förändrar snart livet för andra omkring dem. Finns att köpa nu och att hyra från 9/4.

Läs mer här!

 

Mordet på Orientexpressen

Drama

Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Finns att köpa nu och att hyra från 9/4.

Läs mer här!

 

Precis som titlarna ovan släpps dessa pärlor lagom till påsk:

Star Wars: The last Jedi

Beck – den tunna isen

Suburbicon

 

Hyr din film nu och ladda inför påsk!

 

I samarbete med SF Anytime

 

Annons