Familj

Julfilmer för hela familjen

12 filmer att se i jul med hela familjen

Ta en paus i mellandagarna och kryp upp i soffan med hela familjen och kolla på en bra film för att komma i julstämning. Här har vi samlat våra favoritjulfilmer.

Hoppas du hittar någotn du gillar!

Polarexpressen

Fem i tolv på julaftonsnatten stannar ett tåg utanför en liten pojkes hem. Han går ombord och får vara med om sitt livs äventyr i en resa till Nordpolen.

Santa buddies

Häng med valpgänget till Nordpolen där de träffar Tomtetass lilla valp Lilletass. Valpgänget är oroliga över att Lilletass har glömt vad julen egentligen handlar om, det vill säga att det som räknas är det man ger, inte vad man får.

En julsaga

Charles Dickens klassiska novell har blivit film. Även i denna spelar Jim Carrey huvudrollen, en girige mannen Ebenezer Scrooge vars enda strävan är att få mycket pengar. En julafton besöks han av tre andrar…

Nicke Nyfiken, en apkul jul

I denna film räknar Nicke och mannen i den gula hatten ner till julafton. Men kommer de hinna med allt innan dopparedagen kommer?

Arthur och Julklappsruschen

Arthur, Tomtens klumpiga son, får i uppdrag att lämna tillbaka en julklapp som hamnat fel till flickan som är den rätta ägaren, på bara två timmar...

Astrids jul

I denna film samlas de bästa julsekvenserna från bland annat Pippi Långstrump, Saltkråkan och Ronja Rövardotter.

Se i videon nedan: 7 saker du inte får göra på sociala medier under julafton

I denna romantiska komedi med Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet och Jack Black får vi följa två kärlekshistorier som båda går i julens tecken.
Powered by Labrador CMS