Annons:
Så håller du händerna mjuka hela vintern och våren

Så håller du händerna mjuka hela vintern och våren

En av de kroppsdelar vi använder mest varje dag är våra händer, och därför måste vi vara noga med att ta hand om dem. Under våren kan vädret variera mycket från kallt till varmt, vilket gör att huden får utstå en hel del påfrestning. Det i kombination med att du tvättar händerna flera gånger per dag, gör att det inte är konstigt att huden påverkas. Och finns det något mer obekvämt än torra händer?

LÄS ÄVEN: Här är hudvårdsmärket som rekommenderas av både Hollywood-stjärnor och hudläkare

En riktigt bra handkräm är guld värd att ha med sig i handväskan när du är på språng, på skrivbordet på jobbet, för att inte tala om i skötväskan. Det har sagts förr men tål att upprepas: huden är kroppens största organ, och ska tas om hand därefter!

För bästa möjliga effekt, bör du använda produkter som verkar på djupet och inte försvinner snabbt och bara luktar gott för stunden. En handkräm ska kännas skön och inte kladdig, gå snabbt in i huden och framförallt verka långsiktigt. Cetaphil har med sina Protect Hand Cream, Repair Sensitive Hand Cream och Repair Hand cream utvecklat ett handvårdsprogram som består av två steg.

 

Steg 1: Cetaphil Protect Hand Cream 

Denna handkräm är utvecklad för känslig hud som ofta kommer i kontakt med vatten, lösningsmedel, kemikalier eller andra ämnen som kan irritera huden. Den unika formulan bildar en skyddande barriär på händerna. Smörj in händerna före kontakt med irriterande ämnen och sedan kontinuerligt under dagen. Krämen är parfymfri, återfuktande och mjukgörande och används i kombination med Cetaphil Repair Sensitive Hand Cream eller Repair Hand Cream för bästa effekt.

Steg 2: Cetaphil Repair Sensitive Hand Cream eller 

Cetaphil Repair Hand Cream

Dessa handkrämer återställer, stärker och bygger upp hudens naturliga barriär, vilken tar skada av för mycket kontakt med kemikalier och regelbunden handtvätt. Smörj in händerna efter en arbetsdag, och låt med fördel verka över natten som en nattkräm. Cetaphils Repair-handkrämer är intensivt återfuktande och uppbyggande samtidigt som de mjukgör och fungerar perfekt på torr, atopisk hud. Repair Sensitive Hand Cream är helt doftfri och Repair Hand Cream doftar lite svagt. 

Manikyr och fixade naglar är ingenting utan ett par mjuka, återfuktade händer. Satsa på riktigt bra handvård i höst, det är dina händer värda! Här kan du köpa produkterna.

LÄS ÄVEN: Så tar du hand om din hy i vardagen - 4 tips

 

I samarbete med Cetaphil 

Annons