Familj

Jaramba pedagogisk app för barn

4 anledningar till använda Jaramba

Jaramba är en tjänst i appform som är framtagen för barn i förskoleåldern. Den pedagosiska appen är lärorik och rolig för barnen, och föräldrarna kan vara trygga med att barnen använder den. Här kommer fem anledningar till att använda Jaramba!

1. Tryggt och säkert

Barn älskar att spela spel, kolla på videos och pyssla i olika appar i mobilen. Det känner du säkert igen som förälder? Men du känner säkert också igen den oro som kan uppstå för att barnen ska se saker som de kanske inte borde när de sitter obevakade med mobilen eller på paddan, som exempelvis konstiga videos eller olika reklaminslag, trots att du har barnspärrar? I Jaramba finns varken reklam eller oönskat och barnförbjudet innehåll.

2. Roligt och underhållande

Jaramba utvecklas hela tiden utifrån barnets intressen. Gillar barnet att lägga pussel kommer det barnet att få allt fler pussel med tiden när han eller hon är inne på appen, och det samma gäller om barnet gillar att färglägga, läsa eller använda någon av de andra funktionerna i appen. I och med att barnet hela tiden möts av nya spännande utmaningar, kommer inte Jaramba att bli långtråkigt, utan kan hålla barnet sysselsatt med bra och pedagogiska saker en längre tid.

3. Pedagogiskt och lärorikt

Förutom att det är roligt för barnet att ständigt mötas av större utmaningar i appen, så är det även väldigt lärorikt och pedagogiskt. Det innebär att barnet hela tiden kommer lära sig saker inuti appen, genom funktioner som barnet tycker är roliga. Barn i förskoleåldern har en otrolig förmåga att lära sig ord, siffror och bokstäver bara de får rätt verktyg, och Jaramba är ett bra sådant.

4. Flexibel att använda

Jaramba laddas ner i surfplattan och för varje prenumeration kan hantera upp till tre användarkonton och användas på flera enheter. Så förutom att ha appen i surfplattan hemma kan även mormor och morfar ha den i sin så att barnen kan använda Jaramba även när de är där!

Några som har testat Jaramba är föräldrarna Johanna och Richard och deras barn. Se deras tankar om tjänsten i den här filmen!

Här kan du läsa mer om hur Jaramba fungerar

Vill du testa Jaramba?

Just nu får du testa Jaramba kostnadsfritt i en månad för att se vad du och barnen tycker om tjänsten, för att läsa mer eller påbörja din gratismånadkan du klicka här!

Julklappstips

Har du fått frågor från barnens mor- och farföräldrar vad de ska köpa till barnen i julklapp? Varför inte önska er ett presentkort på Jaramba av dem? Här kan man köpa presentkort på 3, 6 eller 12 månaders användande av Jaramba!

I samarbete med Jaramba

Powered by Labrador CMS