Annons:
5 anledningar till att anlita en barnvakt

5 anledningar till att anlita en barnvakt

”Svårt att få ihop vardagspusslet” verkar idag vara mer en regel än ett undantag. Föräldrar stressar över att få ihop jobb och karriär, men samtidigt räcka till hemma och vara en närvarande förälder.

Men trots att så många kämpar med samma problem och ofta känner sig otillräckliga, är det inte så många som faktiskt gör något åt det. Därför vill vi slå ett slag för myNanny!

Precis som namnet avslöjar är myNanny en barnpassningstjänst. Förutom att vara både trygg och personlig, så skräddarsyr de ett barnvaktsupplägg efter era önskemål och väljer ut den perfekta matchningen av barnvakt som passar just er familj.

Inte övertygad? Här är 5 anledningar till varför ni borde testa myNanny nästa gång det kör ihop sig hemma:

1. På era villkor

När, var, och hur är alltid anpassat efter er familjs behov, och de tider och upplägg som passar er bäst.

2. Tryggt om olyckan är framme

Alla barnvakter och nannys är utbildade och certifierade när det kommer till hjärt-och lungräddning. Er barnvakt är dessutom fullt försäkrad vid en eventuell olycka.

3. Stöd av specialister

Om en barnvakt mot förmodan skulle behöva stöd eller rådgivning under passet finns myNannys barnvaktsspecialister tillgängliga från kl. 09-19.

4. Stort nätverk

Tjänsten myNanny har ett av de största nätverken av barnvakter, vilket gör att de kan para ihop rätt barnvakt med rätt familj efter förutsättningarna.

5. Arbetslivserfarenhet och vit lön

Genom att välja myNanny får barnvakten viktig arbetslivserfarenhet att sätta på CV’t, och behöver inte oroa sig över att betalningen ska ske på ett inkorrekt sätt. Varför ”jobba” som barnvakt utan att kunna använda den erfarenheten i framtiden vid andra jobbansökningar?

Att anlita en barnvakt betyder inte på något sätt att man är en sämre förälder än någon annan – snarare att du är en sund individ som inser dina begränsningar. Alla familjer har olika förutsättningar, och att kunna ta hjälp av en utomstående person är något som alla förr eller senare ställs inför.

myNanny.se kan ni läsa mer om hur ett första möte går till, hur ett typiskt barnvaktningspass ser ut, hur det går till när den perfekta barnvakten väljs ut och få ett prisförslag!

Psst! MyNanny finns i hela landet och inte bara i Stockholm!

 

I samarbete med myNanny

Annons