Annons:
5 julklappar du skapar med dina egna bilder

5 julklappar du skapar med dina egna bilder

Nu dröjer det inte länge tills det är dags att klä granen och ta fram julpyntet. Sedan är det plötsligt julafton och du njuter av känslan när dina nära och kära öppnar dina välgenomtänkta julklappar... eller?

När vi närmar oss jul är det lätt att drabbas av julklappspanik. Kommer du att hinna fixa de där alldeles perfekta julklapparna i tid? Svaret är ja! Vi har satt ihop en lista med 5 tips på hur du skapar julklappar av dina egna bilder, på bara några minuter! 

 

1. Ge någon en unik inblick i er vardag!

 

Det är i vardagen livet händer! Skapa en enkel fotobok till en person som står din familj nära. Fyll boken med bilder på vad ni har gjort under året, både stort och smått.

Inkludera gärna bilder på minnen ni delar med personen som ska få boken. Detta är en perfekt julklapp till barnens farmor och farfar eller mormor och morfar. Samtidigt passar detta även att ge till ditt eget barn! Att till exempel ge en årsbok fylld med bilder är en superfin gåva till barnet. 

Psst! visste du att: Du kan enkelt ladda upp alla bilder från ditt Instagramkonto och skapa en fotobok direkt! Med funktionen ”autofill” fyller smartphoto dessutom själv din fotobok med dina bilder i kronologisk ordning. På bara några minuter har du alltså en unik och proffsig fotobok färdig att beställa. 

 

2. Dela med dig av ett nytt minne varje månad

Fotoalmanackan är en riktig julklappsklassiker som aldrig tycks gå ur tiden. En ”måste-ha-present” till alla som har barnbarn! Det nya för 2018 års kalendrar är att du kan välja bland ännu fler varianter och storlekar; allt från en klassisk väggalmanacka till en stilren agenda (nu i tre helt nya färger!). Ett tips är att även här spegla vardagen, och ta med bilder från de olika årstiderna och låta dem representera de olika månaderna. En annan idé är att inkludera en bild på den i familjen som fyller år just den månaden som visas. Då blir fotokalendern också en liten påminnelse om viktiga datum. 

Nyhet: Nytt för i år är en väggalmanacka i kvadratiskt format – perfekt för dina Instagrambilder!

 

3. En favoritklapp att alltid bära med sig

Att skapa ett mobilskal med bilder är en favorit som varit på första plats bland mest populära julklappar under de senaste åren. Lägg till din bild i en färdig design, med text och bild, eller låt din bild täcka hela mobilskalet.

Tänk på att du kan välja att trycka andra motiv än klassiska foton på ditt mobilskal. Låt till exempel ditt barn rita en teckning, fota av den med din mobil och du har ett unikt mobilskal att ge bort eller behålla själv. 

 

4. En värmande kopp te fylld med bilder 

Vad är bättre än att en kall vinterdag gå in till värmen och dricka en kopp te eller varm choklad? Här kommer ett tips på en riktig klassiker när det kommer till att skapa personliga julklappar. 

Fotomuggen är en perfekt present som uppskattas av många. Du kan enkelt anpassa utseendet på din mugg beroende på vem som ska få den. Allt handlar om vad du väljer för design, skriver för text och vilka bilder du väljer!

Populärt just nu är bilder i ett kollage som får täcka utsidan på din mugg.

 

5. Skapa din egen jultröja!

En nyhet från smartphoto är att du nu kan trycka din bild och/eller text på en långärmad tröja i ekologisk bomull. Tröjorna finns i flera färger (naturvit, blåmelerad, marinblå och rosa) för både barn, dam och herr.

Visst är barntröjorna fina? En egen, unik ”Christmas sweater” där ditt barn får söta renhorn! Det finns även massor av andra designs som passar de flesta tillfällen.

Tryck till exempel en rolig text eller ett citat på en tröja. Är din dotter och er katt bästa vänner? Tryck då den finaste bilden på katten på en tröja. 

Gör någon extra glad med vackra paket! 

Alla blir glada av vackra paket. Ett enkelt tips för att få klapparna både vackra och personliga är att hänga en liten hälsning på varje paket. Detta gör du allra enklast genom att skapa paketkort.

Välj en eller flera bilder och skriv en julhälsning, eller kanske ett rim? 

Handla dina klappar till rabatterat pris!
Missa inte smartphotos julrea med upp till 40% rabatt på hela sortimentet. 

Klicka här för att ta del av erbjudandet. Ange koden AFFJUL2017 så får du upp till 40% rabatt vid ditt nästa köp!

 

I samarbete med Smartphoto

Annons:
Annons