5 tips – så lyckas du med alla detaljer till bröllopet

5 tips – så lyckas du med alla detaljer till bröllopet

Ska du gifta dig i år, eller har du fått den stora äran att vara brudtärna, toastmadame/värdinna eller på något annat sätt vara delaktig i ett bröllop? Det är fantastiskt att få vara med och planera en av de största dagarna i livet. Nedan listar smartphoto fem enkla tips på hur du lyckas med alla detaljer – allt från en snygg och proffsig inbjudan till festdekorationer och tackkort. När du har läst detta så har du kommit en god bit på väg för att skapa det perfekta bröllopet. Lycka till!

 

1. Save-the-date

Se till att gästerna tidigt vet om den stora dagen. Börja med ett personligt och snyggt save-the-date-kort. Du skapar dem enkelt genom att ladda upp en bild och skriva din personliga text. Välj bland smartphotos alla bröllopsteman och sätt din unika stil på hela bröllopet.

2. Få med alla detaljer i inbjudan

Med inbjudan ska gästerna få all info de behöver för att kunna delta på ert bröllop. Använd samma bröllopstema på inbjudan som för save-the-date-kortet, men välj med fördel ett annat format. Inbjudan får gärna upplevas mer glamorös. Välj ett större format och lägg gärna i ett löst minikort för ytterligare detaljer om vigseln och festen.

3. Gör det enkelt för gästerna

Med ett fotokort kan du underlätta för gästerna under den stora dagen. Tryck vigselprogrammet i ett vikt fotokort och dela ut innan vigseln, enkelt för gästerna att följa med i programmet. Detsamma gäller under bröllopsfesten då samtliga kan få ett snyggt menykort på sin plats för att snabbt kunna se vad de har att se fram emot i matväg.

4. Med fotoaccessoarer förgyller du enkelt festen

Sätt en personlig och unik touch på bröllopsfesten med fotoaccessoarer!
Använd samma design som du använde för inbjudan. Ställ till exempel ut personliga godisaskar på varje plats, skapa dina egna flasketiketter och placera ut på borden och kom ihåg att ha enhetliga placeringskort så att gästerna snabbt hittar sin plats vid bordet.

5. Tacka dina gäster och ta tillvara på de finaste bilderna från dagen

Det finns många sätt att visa er uppskattning till alla gäster som var med och förgyllde er dag. Att skicka ett tackkort är en mycket uppskattad gest och sätter också ett vackert avslut för hela er bröllopstid. Välj ut er favoritbild som visar just den glädje ni kände under den stora dagen och skriv en personlig text. Här är också ett ypperligt tillfälle att be era gäster att skicka sina bästa bilder från dagen till er. Det bästa fotot har ni kanske inte ens sett än! Det kommer att tas tusentals fantastiska bilder under bröllopet så se till att verkligen ta vara på dessa minnen på bästa sätt. Skapa till exempel en vacker fotobok med allt från förberedelserna till sista dansen och fortsätt att njuta av den bästa dagen i ert liv.

Tips: Har ni tagit en bild på alla era gäster? Framkalla den bästa bilden på gästen på fotopapper och skicka med när ni skickar ut tackkorten. Mycket uppskattat bland bröllopsgäster! 

Ta del av smartphotos erbjudande på alla fotokort – allt från save-the-date-, till inbjudningskort och tackkort!

Beställer du minst 25 st kort får du 25% rabatt.
Beställer du 40 st kort får du 40% rabatt.

Ange koden "WEDDINGAFF" vid beställningen.

Läs mer och ta del av erbjudandet här! 

I samarbete med smartphoto