Annons:
6 filmer att se med barnen vid Halloween

6 filmer att se med barnen vid Halloween

Finns det något mysigare än att krypa upp med barnen och kolla på film tillsammans? Här är sex familjefilmer att kolla på för att ladda upp inför Halloween! 

 

The Nightmare Before Christmas (1993) 8,0/10 IMDb
 

halloween film barn nightmare before christmas

En riktig Tim Burton-klassiker. Filmen handlar om Jack Skellington, kung över Halloweentown, som försöker ta sig an julfirandet utan att riktigt lyckas.

 

Hocus Pocus (1993) – 6,8/10 IMDb
 

Hocus Pocus film Halloween familj barn

Hocus Pocus är idag något av en kultfilm med Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy i huvudrollerna. De spelar tre klantiga häxor som flyger runt på dammsugare och letar efter ett gäng tonåringar under Halloween.
 

Lilla spöket Laban (2006) – 6,5/10 på IMDb
 

Spöket laban halloweenfilmer för barn familjen

I den här långfilmen om mörkrädda spöket Laban försöker Laban lära sig att göra läskiga spökljud, men det går inte så bra eftersom han bara får ut snälla ljud. Däremot är Laban själv rädd när han går ensam i slottets långa korridorer.


E.T. (1982) – 7,9/10 på IMDb
 

familjefilm halloween e.t.


E.T. är en riktig filmklassiker. Filmen handlar om pojken Elliot som blir vän med utomjordingen E.T., som blivit lämnad ensam på jorden. Elliot tar med E.T. hem och en stor del av filmen går ut på att pojken försöker hålla E.T. gömd från sin mamma och myndigheterna.  


Coco (2017) – 8,4/10 IMDb
 

Halloween film för barn Coco

Coco gjorde succé när den visades på bio i början av 2018. Coco handlar om en ung pojke som heter Miguel vars högsta dröm är att bli lika bra på gitarr som idolen Ernesto de la Cruz, den mest berömda musikern i Mexiko. Men Miguels familj låter honom inte hålla på med musik, och Miguel börjar istället nysta i ett gammalt släktmysterium.


Familjen Addams (1991) – 6,9/10 på IMDb
 

Familjen addams film familjen halloween

Familjen Addams är inte som vilken familj som helst, det är en familj med giftig humor, som spelar varandra tokiga spratt, och som ser minst sagt skräckinjagande ut.

 

LÄS ÄVEN: 3 roliga och enkla Halloweenpyssel att göra med barnen

Annons