8 grymma presenter till pappa på fars dag

8 grymma presenter till pappa på fars dag

Fars dag är runt hörnet, och det är hög tid att köpa en present. Men många tycker att det är sjukt svårt att hitta den perfekta presenten till pappa. Därför har vi på Allt för föräldrar satt ihop våra bästa tips.
 
Det här är en redaktionell artikel där innehållet är utvalt av Allt för föräldrars redaktörer. Artikeln innehåller även affiliatelänkar via vår partner Apprl.
 

1. Världens mysigaste morgonrock

Pappa kommer bli riktigt glad för den här härliga morgonrocken. Den finns i flera fina färger och är i riktigt mjuk bomullsblandning i ett snyggt våffelvävt mönster.
fars dag, present, morgonrock
 
 
 

2. Ge pappa klassiska kalsonger

Ingen fars dagspresent är väl lika klassisk som att ge ett par kalsonger? Björn Borgs kalsonger är minst lika klassiska, och de är det av en anledning. Det här fempacket är kanske den ultimata presenten till pappan som har allt.
 
 

3. ...eller ge honom oklassiska kalsonger

Om pappa förtjänar en lite roligare present kanske ett par mönstrade fillingar är helt rätt? De här är även de från Björn Borg och är lika bekväma som snygga.
fars dag, present, björn borg
 
 
 

4. Låt pappa dofta gott

En riktigt god parfym brukar vara en mycket uppskattad present. Det här gåvosetet från Hugo Boss, som innehåller både parfym och deo, doftar både spännande och distinkt manligt. Basnoten är läder och bland de högre noterna märks bland annat lavendel och maninkafrukt, som doftar som "jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad".
fars dag, parfym, hugo boss
 
 

5. Bästa höstpresenten – en fin halsduk

För den frusne fadern är en stilig halsduk en bra present. Den här är från Barbour och lite extra tjusig. Och nej, den kliar inte då den är i mjukaste cashmere.
 
 
 

6. Ett par riktigt sköna pyjamasbyxor för fredagsmyset

Vad är härligare än att krypa upp i soffan hela familjen och mysa framför en film? Det enda som kan förstöra är om man har kläder som sitter åt eller är obekväma. Rädda pappa från att behöva fredagsmysa i jeans genom att ge honom ett par sköna pyjamasbyxor.
 
 

7. Olja till pappan som är stolt över sitt skägg

Många män har inte riktigt fattat det där med hudvård ännu, men de som har skägg har ofta upptäckt att det faktiskt blir finare om man lägger ner lite kärlek på det. En bra skäggolja gör verkligen skillnad och gör skägget både mjukare och mer lätthanterligt. Den här doftar dessutom superfräscht av citrus.
 
 
 

8. Lyxa till det med en riktigt fancy penna

De bästa presenterna är sådant som den man firar aldrig skulle köpt till sig själv. En riktigt lyxig penna är precis en sådan sak. Det kanske verkar som en onödig sak, men de som fattar kommer bli sjukt imponerade när pappa langar fram den här ur innerfickan.
Skäm bort honom ordentligt med pennan som du hittar här. Det är ju trots allt bara fars dag en gång om året...