Annons:
Så tar du hand om din hy i vardagen - 4 tips

Så tar du hand om din hy i vardagen - 4 tips

Alla känner nog igen sig i att det kan vara svårt att hitta tid att ta hand om oss själva och vår hud i vardagen, även om vi vet hur viktigt det är. Att ha bra hudvårdsprodukter som vi faktiskt får in i vår dagliga hudvårdsrutin är A och O, och en fördel är förstås om de inte kostar en halv förmögenhet. Cetaphils produkter är hyllade världen över, rekommenderade av både barn- och hudläkare och kostar under 200 kronor. Produkterna säljs på apotek och nu finns de även på ditt närmaste Åhléns! 

Cetaphil är en av världens största hudvårdsserier och finns över hela världen. Sverige är faktiskt ett av de sista länderna som produkten kommer till och även här har serien slagit försäljningsrekord och blivit en av de mest sålda hudvårdsserierna.

Nu när vi går mot kallare tider märker nog många att huden förändras och det blir ännu viktigare att vi tar hand om den. Här är fyra tips att använda i vardagen för att vårda huden och behålla lystern.

4 tips du kan använda i vardagen för att behålla lystern i ansiktet:

1. Smörj in dig direkt efter dusch eller bad när huden fortfarande är fuktig. Då är huden som mest mottaglig för extra fukt och kan därför bli ännu mjukare och lenare än om du smörjer vid annan tidpunkt, det gäller såväl på kroppen som i ansiktet. En kräm som fungerar både på kroppen och i ansiktet är Moisturizing Cream.

2. Rengör huden i ansiktet ordentligt med en produkt som tar bort orenheter och make-up samtidigt som den är skonsam mot huden, som till exempel Facial Cleanser.

3. Solens strålar tar med än man tror, även under vinterhalvåret. En kräm som skyddar huden mot solen är Daily Facial Moisturizer.

4. Det är lika viktigt att återfukta ansiktet på natten som på dagen. Tillhör du dessutom en av dem som har en irriterad och känslig hud? Då kan du prova Softening Cream.

Här kan du läsa mer om några av Cetaphils hudvårdsprodukter!
 

För ansiktet

Cetaphil Gentle Skin Cleanser 
Cetaphil skin cleanserCetaphil Gentle Skin Cleanser är den allra populäraste av Cetaphils produkter. Den rekommenderas av hudläkare, filmstjärnor och fotomodeller. Produkten är mild och passar känslig hud oavsett hudtyp.

- ansiktsrengöring som kan användas varje dag för daglig rengöring och makeupborttagning
- sköljs av eller torkas bort efter tvätt då den är så mild att den kan lämnas kvar på huden
- bevarar hudens naturliga skyddsbarriär

 

Cetaphil Facial Moisturizer
Cetaphil facial moisturizing lotionCetaphil Facial Moisturizer är en återfuktande ansiktskräm, särskilt anpassad för torr hy. Den verkar direkt och ger huden lång och bestående återfuktning.

- daglig användning förbättrar hudens förmåga att behålla fukt
- innehåller vitamin E, glycerin och mandelolja
- går snabbt in i huden och återfuktar

 

För både ansiktet och kroppen

Cetaphil Moisturizing Lotion 
Cetaphil moisturizing lotion Denna lotion lugnar och återfuktar torr hud så att den blir mjuk och len igen. Cetaphil Moisturizing Lotion passar både ansiktet och kroppen, faktum är att det var en ansiktslotion från början.

- effektiv återfuktning
- täpper inte till porerna och låter huden andas

- långvarig effekt upp till fyra dagar efter användning (!)


Cetaphil säljs på apotek och nu även på ditt närmaste Åhlens!
Hitta närmaste inköpsställe HÄR.

 

I samarbete med Cetaphil
Cetaphil logga

 

Annons:
Annons