Avsnitt 2: Maria samtalar med doulan och poddaren Emma Philipsson

Avsnitt 2: Maria samtalar med doulan och poddaren Emma Philipsson

I veckans avsnitt pratar Maria Wigbrant, barnmorska och träningsexpert, med Emma Philipson som bland annat arbetar som doula, är gravid med sitt andra barn och så driver hon den populära podcasten Förlossningspodden och så bloggar hon hos oss.

Avsnittet sänds i samarbete med Zalve®. Det är en sårläkande och antibakteriell kräm som påskyndar läkningen av såväl skrapade knän på barnen som föräldrarnas finnar. Vill du veta mer kan du besöka Zalve®s hemsida HÄR!

I poddens andra avsnitt samtalar Maria med Emma Philipsson. Det blir ett intressant samtal om barnafödande, doulande, om Emmas podcast Förlossningspodden och tankar om hur dagens förlossningsvård ser ut i Sverige. Vill du veta mer om Emma kan du klicka här för att komma till hennes blogg som ligger hos oss. 

Allt för föräldrar podden Emma Philipsson Förlossningspodden Maria Wigbrant

Podden leds av barnmorskan, träningsinstruktören, bloggaren, mamman och författaren Maria Wigbrant. Hon har med andra ord många strängar på sin lyra och i varje avsnitt kommer ett utvalt ämne att diskuteras tillsammans med en inbjuden gäst. Podden finns att lyssna på i din webbläsare via Libsyn eller direkt här i artikeln (se nedan). Självklart kan du lyssna på den i din podcast-app också genom att söka på "Allt för föräldrar" så kommer du hitta den. Vi släpper ett nytt avsnitt varannan fredag och för att vara säker på att inte missa något avsnitt vill vi tipsa om att prenumerera på podden i din podcast-app. Vill du lyssna på Emmas egna podcast finns även den i din podcast-app. Sök på "Förlossningspodden” så dyker den upp. 

Direktlänk till Allt för föräldrar-podden i iTunes hittar du här!

Här kan du lyssna på avsnitt 2 av vår podd!

Podden presenteras i samarbete med Zalve® sårläkande kräm

Zalve sårläkande kräm