Black Week – här är dealsen du inte vill missa!

Black Week – här är dealsen du inte vill missa!

På fredag den 23/11 är det "Black Friday" – en dag då butiker och webshopar erbjuder rabatter och reor utan dess like. För att du inte ska gå vilse i rabattdjungeln så har vi på AFF's redaktion har samlat de bästa reorna att hålla koll på inför Black Friday, så att du inte missar några fynd!
 
Tidigare var Black Friday en dag då man kunde göra rejäla fynd inom specifikt elektronik, men nu hittar man rabatter och erbjudanden inom allt ifrån mode och skönhet, till inredning och hushåll. 
 

Psst! Listan uppdateras hela Black Week, så kika in här ofta!

Det här är en redaktionell artikel som innehåller kommersiella länkar från våra partners Apprl och Adviral.

 

MODE

Gina Tricot

Gina Tricot har 30% under hela Black week på olika utvalda varor. Dessutom har de dagliga deals som exempelvis utvalda blusar för 75 kronor. De bästa sakerna brukar gå åt direkt, så det gäller att vara snabb för att hinna fynda!
 

Ellos

På Ellos hittar du både mode och inredning för hela familjen. Under Black Week har de hela 50% på massor med kläder.
 

Arket

På H&M-ägda Arket hittar ni ett nytt erbjudande varje dag, som alla har olika färgteman. 25% rabatt per dag inleds med Blue Monday, vilket inkluderar dam, herr, barn och inredning. 
 

Afound

Snygga outletkedjan Afound har bra rabatter hela tiden, men inför Black Friday gasar de på rejält. De kanske inte har flest fynd, men de som finns är rejält nedsatta.

SKÖNHET

Lyko

Om du är en skönhetsjunkie är Lyko rätt ställe att hänga på under Black Week! Här kommer du hitta hårvård, smink och doft med upp till 50% rabatt. Veckan startas under måndagen med 25% på all hårvård.
 

INREDNING

MIO

Möbelföretaget MIO sparar inte på krutet inför Black Friday, och här kan du verkligen göra fynd till hemmet: sängar, soffor, textil och dekoration – här finns tusenlappar att spara!

BARN

Apoteket

På Apoteket.se kan du just nu fynda "ta 4 betala för 3" på olika barnprodukter, perfekt om du vill knåpa ihop en egen julkalender till barnen! Vad sägs om badskum från Alfons Åberg, eller kanske "mumsisar" från Babblarna? 

Stadium

Fynda barnjackor och täckbyxor med 25% rabatt på Stadium! Vintern och snön ligger runt knuten, så passa på att vara redo med