Annons:
Har ni bokat vinterresan ännu?

Har ni bokat vinterresan ännu?

Sommaren 2015 har varit en av de sämre vädermässigt och många hann inte boka någon solsemester innan priserna på sommarens resor steg brant. Sista minuten var inte längre några tusenlappar utan flera tiotusen.

Det kanske känns lite väl tidigt att boka en semesterresa till vintern, men vi på Allt för föräldrar vill ändå tipsa om att vara ute i god tid. Många barnfamiljer är rutinerade och har bokat vinterresan långt i förväg då priserna brukar stiga snabbt ju närmare vintern vi kommer. Normalt är ca 30-40% av vinterresorna bokade redan innan sommaren.

Det kanske känns riskfyllt att boka långt i förväg, men många resebolag som t.ex. Apollo och Ving har av- och ombokningsförsäkringar som kostar ca 200-400 kr per person. Dessa försäkringar ger möjlighet till att boka om eller helt avboka inom angivna tider. Det kan således löna sig att boka vinterresan långt i förväg.

Till TUI vinterresor »
Till Apollos vinterresor »
Till Vings vinterresor »

 Har ni bokat vinterresan ännu? Tips på solsäkra resemål bara 6h bort:

 

Kanarieöarna

Kanarieöarna är en spansk ögrupp och autonom region, belägen i Atlanten, utanför Afrikas nordvästra kust. De ligger cirka 1 500 km från det spanska fastlandet och öarnas avstånd till Afrika är mellan 108 och 300 kilometer. 

 

Dubai

Dubai och Förenade arabemiraterna har ett ökenklimat med en lång torrperiod under sommarhalvåret. Nederbördsmängden är mycket liten och kommer i generellt ganska liten skala i januari, februari och mars. Shopping i världsklass.

 

Madeira

Madeira är en ö i Atlanten, kallad Atlantens pärla. Madeira betyder trä, timmer på portugisiska. Namnet är en översättning från det tidigare italienska namnet Isola di Legname. Läs mer »

Jordanien

Jordaniens milda klimat och Aqabavikens varma vatten gör en semester här perfekt. Längs kusten finns strandklubbar där du kan sola i en hängmatta, snorkla eller prova på vattenskidor.

 

Annons