Familj

Drömmer du om att bygga hus?

Hur ser ditt drömhus ut? Ett svart enplanshus med stor altan kanske, eller varför inte ett tvåplanshus med högt i tak? Oavsett hur ditt drömhus ser ut kan du med stor sannolikhet hitta ett liknande hus hos SmålandsVillan.

Med ett utbud på 19 olika husmodeller finns ett hus för alla, det gäller bara att veta vad du och familjen vill ha, och behöver, i ett boende. Är det viktigaste att det finns många sovrum, stort kök, eller att allting finns på ett och samma våningsplan? Här är tre utvalda modeller, men klickar du här kan du se alla husmodeller.

Villa Markaryd - Läs mer om huset här

Villa Nybro - Läs mer om huset här

Villa Eksjö - Läs mer om huset här

Materialval i huset

SmålandsVillans hus går att forma nästan precis som du vill, men det finns vissa materialval som är förvalda vilka kallas ”standardval”. Standardvalen är noga utvalda och håller alla hög kvalitet, är energismarta och valda för att vara enkla att anpassa till just din stil. Här är några av de standardval som ingår i husen:

● Fönster från Elitfönster

● Ekgolv från Boen

● Vitvaror från Bosch

● Badrumsporslin från Ifö

● Valfria tapeter från Boråstapeters kollektion Borosan

Vill du spara pengar, är händig eller känner att det vore roligt att göra något själv i huset kan du välja att få det ”målningsförberett”. Det innebär att tapeter, golv, taklister och foder levereras separat så fixar du allt själv.

Här kan du läsa mer om standard- och tillval!

Så gör du för att hitta tomt och hus

För att kunna köpa ett hus från SmålandsVillan behöver du ha en tomt att bygga det på. Antingen köper du en tomt på egen hand, eller också kan du använda SmålandsVillans eget verktyg för det här. Där hittar du både tomter och pågående byggprojekt i närheten av dig.

Samma leverantör av hus – men olika hem

Hur skulle du inreda ditt hus? SmålandsVillans hus har samma grund, men varje familj sätter sin egen prägel på huset, för att göra det till just deras hem. Här kommer lite inspirationsbilder!

Vill du testa dig fram och se om du kan få ditt drömhus med hjälp av SmålandsVillan? I deras verktyg ”Husbyggen” kan du forma ditt hus online. Du börjar med exteriören, fortsätter med interiören och fortsätter sedan med husets olika rum. Testa själv genom att klicka här!

I samarbete med SmålandsVillan

Powered by Labrador CMS