Ett nytt kapitel för Polarn O. Pyret - tjuvkika på höstens kollektion

Ett nytt kapitel för Polarn O. Pyret - tjuvkika på höstens kollektion

I höst kommer ett nytt kapitel av Polarn O. Pyret att lanseras genom en helt ny kollektion för barn i skolåldern, med nya material och mönster, men med samma höga kvalitet som alltid. Här kommer en sneak peek på hur det kommer att se ut! 

Polarn O. Pyret har funnits sedan 1975, då den första kollektionen med den klassiska randen släpptes. Sedan dess har Polarn O. Pyret blivit en riktig klassiker och deras kläder finns i mer eller mindre varje barnfamiljs hem.

Enda sedan starten har Polarn O. Pyrets kollektioner haft en gemensam röd tråd – kvalitet, funktion och design och vi ser massor av detta även i höstens nyheter. Hösten bjuder på nya färgkombinationer, nya mönster och helt nya modeller för både inom- och utomhuslek. Dessutom kommer det en helt ny kollektion för de äldre barnen som snart börjar skolan. 

Kläderna håller fortfarande hög kvalitet och är utformade för att barnen ska kunna leka i dem. Vi har sett kollektionen och vi kan ärligt säga att vi älskade den!

I filmen nedan får du en sneak peek på hur det kommer att se ut, och här kan du läsa mer om Polarn O. Pyrets nya kapitel
I samarbete med Polarn O. Pyret