Annons:
Fixa kändisarnas bröllopsfrisyrer hemma

Fixa kändisarnas bröllopsfrisyrer hemma

Bröllopsfrisyren är en minst lika viktig komponent som klänningen och buketten – allt ska liksom kännas som en helhet.

Att få frisyren fixad av en expert på den stora dagen är väldigt vanligt, men är faktiskt inget måste. Kanske har du någon närstående som är duktig på hår, eller ska du ha ett lite enklare bröllop och vill spara in på kostnader? Vi tipsar här om några frisyrer som faktiskt inte behöver experthjälp, inspirerade av kändisarnas bröllopsfrisyrer!

 

1. Lauren Conrads diadem

De perfeka California-beach-lockarna kräver lite övning, men har du en bra (tjock) locktång ska det gå fint. Komplettera med ett vackert diadem och looken är helt komplett!

 

2. Hillary Duffs höga knut

Den här frisyen kräver enorma mägnder hårspray, en bra tuperingsborste och en hårdounut modell större. Sätt upp en hög, stram tofs, tupera håret, lägg över håret i dounuten och fäst med nålar. Superelegant! 

 

3. Kate Moss bohemiska stil 

Supermodellen körde på enkelt, bohemiskt och vintage på sitt bröllop. Inspireras av stilen och kör på en vacker blomsterkrans tillsammans med mjuka lockar. Tips! Beställer du en proffsbunden krans så låt brudbuketten vara lite enklare och nättare för att du inte ska försvinna i alla blommor. 

 

4. Kim Kardashians huvudsmycke

När Kim gifte sig för första gången gick hon all in på juvelerna. Kan Kim, så kan du! Ett vackert huvudsmycke är både vågat och speciellt, och blir verkligen prinsesslikt. Frisyren i övrigt bör vara enkel; sätt upp en klassisk stram tofs och lösgör den lite, vik in håret från tofsen och fäst. Skrid sen fram mot altaret som den prinsessbrud du är. 

 

LÄS ÄVEN: Bröllopsdekorationer du kan göra själv

Annons